Στάση αναμονής κρατάει ο ΠΑΟΚ - Πετρίδης: «Δεν θέλουμε να... χτίσουμε ομάδα με βάση προβλέψεις, αλλά με βάση δεδομένα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στάση αναμονής κρατάει ο ΠΑΟΚ - Πετρίδης: «Δεν θέλουμε να... χτίσουμε ομάδα με βάση προβλέψεις, αλλά με βάση δεδομένα»Ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να βιάζεται όσον αφορά στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου και διατηρεί στάση αναμονής. Προτιμά, προς το παρόν, να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να αναμένει τις αποφάσεις, ώστε να γνωρίζει με ακρίβεια τα δεδομένα ενόψει της επόμενης σεζόν, πριν προχωρήσει στον προγραμματισμό του.
Τα παραπάνω προκύπτουν απ' όσα δήλωσε στο greekhandball.com ο έφορος του Δικεφάλου του Βορρά, Γρηγόρης Πετρίδης, ο οποίος τόνισε: «Διατηρούμε στάση αναμονής. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Δεν ξανακούστηκε να γίνονται μεταγραφές από τον Μάιο. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για τις κινήσεις μας και όχι να «χτίσουμε» ομάδα με βάση προβλέψεις, αλλά με βάση δεδομένα. Γι' αυτό, θα περιμένουμε τις αποφάσεις. Θα πρέπει να διευκρινιστούν πολλά, ώστε να θεωρηθεί, από την πλευρά μας, ότι μπορούμε να κινηθούμε με ασφάλεια και με αυτοπεποίθηση».

No comments