Α.Ο. Λεωνίδας: Τελική ευθεία για την επιστροφή στο γήπεδο- Το ευχαριστήριο μήνυμα στον Δήμο Αγ. Αναργύρων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α.Ο. Λεωνίδας: Τελική ευθεία για την επιστροφή στο γήπεδο- Το ευχαριστήριο μήνυμα στον Δήμο Αγ. Αναργύρων


Το δικό του "ευχαριστώ" είπε η ομάδα του Λεωνίδα στον Δήμο Αγίων Αναργύρων για την άμεση ανταπόκρισή του, αναφορικά με τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής. Ο σύλλογος, μέσω ανάρτησής του στο Facebook, γνωστοποίησε ότι  η επανέναρξη των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και των τμημάτων των ακαδημιών (των παικτών άνω των 13 ετών) θα γίνει, ενδεχομένως, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η ανακοίνωση του Λεωνίδα:

"Ο Α.Ο.Λεωνιδας Αγίων Αναργύρων εκφράζει τα ειλικρινή του ευχαριστήρια στην άμεση ανταπόκριση του Δήμου Αγίων Αναργύρων του Δημάρχου και του Αντιδημαρχου Πολιτισμού κ' Αθλητισμού κ. Τσιρμπα Σταύρου Σταύρος Τσίρμπας και Αποστόλου Ηλία Ηλίας Αποστόλου αντίστοιχα όσον αφορά την λειτουργία των κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων και την πρόληψη και ανά τακτά διαστήματα απολύμανση σε συνεργασία με τις ομάδες που και αυτές με την σειρά τους θα πρέπει να ενισχύσουμε όσο περισσότερο γίνεται την προσπάθεια αυτή για το καλό του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην πόλη μας.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο σύλλογος μας ίσως και από Δευτέρα θα επαναφέρει τα τμήματα ακαδημιών (άνω των 13 ετών) και την ανδρική μας ομάδα στις προπονήσεις αναμένοντας και νέες οδηγίες που κάθε μέρα κάνουν την εμφάνισή τους".

No comments