Παπαδιονυσίου: "Αξίζαμε το Πρωτάθλημα, δουλέψαμε σκληρά καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαδιονυσίου: "Αξίζαμε το Πρωτάθλημα, δουλέψαμε σκληρά καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν"


Η ΑΕΚ άξιζε να κατακτήσει το Πρωτάθλημα της Handball Premier. σύμφωνα με τον παίκτη της ομάδας, Τάσο Παπαδιονυσίου. O πίβοτ της Ένωσης, παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα «Ώρα», κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αναλυτικά όσα είπε:

«Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Δουλέψαμε σκληρά από την αρχή ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και αξίζαμε το Πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για το τμήμα καθώς είχε μείνει χωρίς τίτλο αρκετά χρόνια. Νιώθουμε δικαιωμένοι γιατί κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος, μας λείπει βέβαια το Κύπελλο όπου ήμασταν ένα ματς μακριά από το νταμπλ».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ στο Τσάλεντζ Καπ:

«Είναι ένα ερωτηματικό για το που θα μπορούσε να φτάσει η ευρωπαϊκή μας πορεία. Είχαμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια, φτάσαμε στους "οκτώ" και είχαμε μπροστά μας δύο αγώνες με την Ποτάισα Τούρντα. Σίγουρα χάσαμε την ευκαιρία, αλλά δυστυχώς έτσι ήταν οι συνθήκες. Όλη αυτή η κατάσταση με τον ιό πιστεύω ότι θα κάνει την ομάδα να είναι ακόμα πιο  διψασμένη, για να κατακτήσει τίτλους και τα επόμενα χρόνια».

No comments