Ο Φαίακας Κέρκυρας «αποχωρίζεται», με ανάρτησή του, τον εμβληματικό του αρχηγό, Ευγένιο Κουλούρη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Φαίακας Κέρκυρας «αποχωρίζεται», με ανάρτησή του, τον εμβληματικό του αρχηγό, Ευγένιο Κουλούρη
Προχθές (24/05), το greekhandball.com δημοσίευσε την αποχαιρετιστήρια δήλωση του Ευγένιου Κουλούρη (μεταβείτε πατώντας εδώ), πρώην πια γκολκίπερ του Φαίακα Κέρκυρας. Ο 35χρονος γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Οι νησιώτες, με σημερινή (26/05) ανάρτησή τους στη σελίδα τους στο Facebook, «αποχωρίζονται» τον εμβληματικό τους αρχηγό, Ευγένιο Κουλούρη.


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου των Φαιάκων:


''O Captain! My Captain!"

Συγκίνηση, περηφάνια και τόσα τόσα άλλα που απλά δεν επαρκούν για να περιγράψουν την προσφορά σου σαν αθλητής και την προσωπική σου ιστορία στον σύλλογο και στο ελληνικό χάντμπολ Ευγένιε!
Πραγματικά τα πολλά λόγια περιττεύουν για έναν εκ των κορυφαίων αθλητών, που έβγαλε ο Φαίακας και ο Κερκυραϊκός αθλητισμός, η επιστροφή του οποίου στο νησί σε ηλικία 27 ετών και το όραμά του ήταν η μαγιά της μετέπειτα κατακόρυφης ανάκαμψης του συλλόγου, στις καλύτερες έως τώρα σελίδες της ιστορίας του οποίου, έβαλε ανεξίτηλα και αυτός με τη σειρά του την προσωπική του σφραγίδα.
Γεννημένος στις 31/07/1985, o ύψους 1,86 μ. Ευγένιος αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα και αποτέλεσε έναν εκ των πλέον διακεκριμένων αθλητών, που βγήκαν από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, έχοντας ταυτόχρονα γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ. Εκτός του Φαίακα Κέρκυρας έπαιξε επίσης σε Αθηναϊκό, Δούκα, και ΑΕΚ έχοντας κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα & 3 Κύπελλα Ελλάδος. Αγωνίστηκε στην Εθνική Ελλάδος Ανδρών από το 2007 έως το 2012, οπότε και επέστρεψε στο νησί. Έκτοτε και ως αρχηγός, αποτέλεσε έναν εκ των πρωταγωνιστών και κύριων εκφραστών της άκρως επιτυχημένης προσπάθειας αναγέννησης του συλλόγου μας. Αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το καραβάκι στο στήθος στις 08/03/2020 στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Πυλαία Θεσσαλονίκης. Επίσης πέραν της προσφοράς του ως αθλητής, μέγιστη ήταν και η συνεισφορά του στην υγεία των αθλητών μας, καθώς την τελευταία 8ετία ήταν ο φυσικοθεραπευτής του ιατρικού team της ομάδας μας.
Καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο με την υπέροχη οικογένειά σου Ευγένιε!

"O Captain! My Captain!
Our fearful trip is done...
The ship has weather'd every rack...
The prize we sought is WON...
O Captain! My Captain!... "

Walt Whitman

No comments