Καλεσμένος του ΣΥΠΧΕ, αύριο (27/05), ο Λορέν Μπεζό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καλεσμένος του ΣΥΠΧΕ, αύριο (27/05), ο Λορέν Μπεζό



Καλεσμένος του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥΠΧΕ) είναι ενόψει της αυριανής (27/05) πέμπτης προπονητικής τηλεδιάσκεψης ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας της Μπρεστ, Λορέν Μπεζό.


Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του ΣΥΠΧΕ:


«Την Τετάρτη (27/05), στις 21:30, θα πραγματοποιηθεί η «5η προπονητική τηλεδιάσκεψη» του ΣΥ.Π.Χ.Ε.
Κεντρικός ομιλητής αυτή τη φορά θα είναι ο προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Brest, Laurent Bezeau.
Ο Γάλλος τεχνικός θεωρείται «μετρ» στο γυναικείο χάντμπολ με προκρίσεις σε Φάιναλ 4 του Champions League και τα μέλη του συνδέσμου μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, θέτοντας παράλληλα τα ερωτήματά τους τόσο για την ομάδα του όσο και για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ LAURENT BEZEAU

Ο Laurent Bezeau ξεκίνησε την καριέρα του το 1998 στο Girondins de Bordeaux.
Το 2001 μετακόμισε στην Saint-Cyr-sur-Loire, την οποία ανέβασε από την το Nationale 3 στο Nationale 1, ενώ το 2005 ανέλαβε την Toulouse Handball, ομάδα πρώτης κατηγορίας.
Έγινε μέλος του «HBF Arvor 29» το 2009 με μεγάλες φιλοδοξίες. Ωστόσο, ο σύλλογος υποβιβάστηκε για οικονομικούς λόγους και ο Laurent Bezeau δέχτηκε τότε την θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας γυναικών της Τυνησίας.
Το 2013, επέστρεψε στο Finistère στο Brest Bretagne Handball. Το 2016, κέρδισε τον τίτλο του Γάλλου Πρωταθλητή δεύτερης κατηγορίας και του γαλλικού Κυπέλλου, έγινε ο πρώτος σύλλογος δεύτερης κατηγορίας, που κέρδισε αυτόν τον τίτλο.

Τα μέλη του συνδέσμου θα ενημερωθούν με προσωπικό e-mail για τη διαδικασία συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη».

No comments