Επιστρέφουν στη δράση τα τμήματα του Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστρέφουν στη δράση τα τμήματα του Δούκα




Την ερχόμενη Δευτέρα (1/6) ο Δούκας θα υποδεχτεί στις αθλητικές του εγκαταστάσεις τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, οι οποίοι είναι άνω των 13 ετών. Η "νέα εποχή" των προπονήσεων θα αρχίσει με βάση τo υγειονομικό πρωτόκολλο και σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ακολουθεί η ενημέρωση των "Εκπαιδευτηρίων":

"Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και η χαρά μας δεν περιγράφεται!!!!
Έπειτα από δυο μήνες η αθλητική «Οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα βρίσκεται και πάλι στην αφετηρία μιας νέας εποχής!
Την προσεχή Δευτέρα (01/06) θα υποδεχτούμε ξανά στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις τους αθλητες και τις αθλήτριες των τμημάτων του ΑΣΕΔ που είναι από 13 ετών και άνω!
Θα τους υποδεχτούμε με ασφάλεια καθώς οι αθλητικοί μας χώροι διαμορφώνονται κατάλληλα ώστε να πληρούνται όλοι οι υγειονομικοί κανόνες.
Ο Σύλλογος μας δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία αθλητών, προπονητών και διοικητικού προσωπικού, έχει ήδη λάβει κάθε σχετικό μέτρο όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει κατά την πρώτη ημέρα συμμετοχής τους στις προπονήσεις να προσκομίσουν την παρακάτω ιατρική βεβαίωση.



Στην είσοδο των αθλητικών μας εγκαταστάσεων θα γίνεται καθημερινά θερμομέτρηση και καταγραφή των αθλητών/τριών που θα εισέρχονται στο χώρο, οι προπονήσεις θα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα ενώ και οι προπονητές μας είναι πλήρως ενημερωμένοι και έτοιμοι να εφαρμόσουν όλα όσα προβλέπονται από τις υγειονομικές αρχές.

Η άθληση είναι ζωή! Και η δική μας αθλητική ζωή, συνεχίζεται!!!
Επιστρέφουμε στο γήπεδο, μένουμε ασφαλείς!"

No comments