Τέσσερις από τους συντελεστές της επιτυχίας της ΑΕΚ μιλούν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέσσερις από τους συντελεστές της επιτυχίας της ΑΕΚ μιλούν για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος




Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ (aek.gr) έκαναν τέσσερις από τους αθλητές της Ένωσης και συγκεκριμένα οι Διονύσης Γεωργιάδης, Παναγιώτης Νικολαΐδης, Χρήστος Κεδέρης, Ιγνάσιο Μόγια Φλορίδο.
Ακολουθούν οι τοποθετήσεις τους:

Διονύσης Γεωργιάδης: «Είμαστε πια Πρωταθλητές! Τι να πρωτοπώ… Συγχαρητήρια σε όλους. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας. Δοκιμαστήκαμε ιδιαίτερα φέτος, αλλά παρ’ όλες τις δυσκολίες δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, ενωμένοι και φυσικά η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος. Εύχομαι αυτό το Πρωτάθλημα να είναι μόνο η αρχή».

Παναγιώτης Νικολαΐδης: «Μια χρονιά γεμάτη, απ' όλες τις απόψεις, ολοκληρώνεται. Μια χρονιά, που νιώθω υπερήφανος, γιατί τελικά οι κόποι των αθλητών δεν πήγαν στράφι. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και δίκαια είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Πάνω απ' όλα είναι η υγεία των αθλητών και των αρμοδίων του αθλήματος. Κρατήσαμε ψηλά τον πήχη και κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ήμασταν έτοιμοι και θα αντιμετωπίζαμε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρισκόταν μπροστά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Σε αυτό το σημείο θέλω να αφιερώσω το Πρωτάθλημα στον καλό μας φίλο, Αποστολάκο, από τη Βέροια που δυστυχώς έχασε τη μάχη πριν από λίγο καιρό. Ήταν μια καλή χρονιά. Μία διαφορετική χρόνια. Μία χρόνια που τελείωσε με ό, τι μας αναλογούσε ως προς το Πρωτάθλημα. Θα ήθελα σίγουρα να βρεθεί μια λύση να γίνει ο τελικός Κυπέλλου, έστω και σε μεταγενέστερο χρόνο, εννοείται με την προϋπόθεση όλων των υγειονομικών και απαραίτητων μέτρων, αν και εφόσον είναι δυνατόν. Εκ μέρους της ομάδας ευχαριστούμε πολύ όλο τον κόσμο που ήταν είναι και θα είναι δίπλα μας όλα τα χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τη χρονιά αυτή και εύχομαι η επόμενη 'μέρα του χάντμπολ να είναι πιο λαμπρή. Να μας βρει υγιείς και πάνω απ' όλα στα γήπεδα ξανά και κάθε μέρα ένα βήμα παραπάνω, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο της Ελλάδας. Μακριά από διχόνοιες και διαφόρων ειδών συγκρούσεις που για μένα πλέον δεν υπάρχει λόγος να γίνονται. Ας είμαστε όλοι μαζί στο επόμενο βήμα του χάντμπολ, ενωμένοι».

Χρήστος Κεδέρης: «Μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση το Πρωτάθλημα, μιας και θέλαμε να αγωνιστούμε σε όλα τα παιχνίδια, όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση, γιατί το αξίζαμε. Θα το γιορτάσουμε λίγο και θα επιστρέψουμε στο γήπεδο, για να δουλέψουμε για του χρόνου. Το αφιερώνω με πολύ αγάπη στους συμπαίκτες μου, χωρίς να αφήνω φυσικά το προπονητικό τιμ και όλα τα στελέχη, καθώς και τον κόσμο, απ’ έξω. Ήμασταν όλοι δεμένοι και δεν αφήσαμε κανέναν να μπει ανάμεσά μας και να μας βγάλει από την πορεία μας. Όπως λέει και το σύνθημα… Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά»!

Ιγνάσιο Μόγια Φλορίδο: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα, καθώς δουλέψαμε πολύ σκληρά κάθε μα κάθε μέρα. Στην ομάδα ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και αλλάξαμε το στυλ με το οποίο αγωνιζόταν μέχρι τώρα. Επομένως για όλους μας, αλλά και για μένα ήταν δύσκολη αυτή η αλλαγή. Ωστόσο, καταφέραμε να φτάσουμε στο Πρωτάθλημα, μέσα σ' έναν χρόνο, καθώς όλοι οι παίκτες ήταν εξαιρετικοί και ως χαρακτήρες και ως αθλητές. Βγάλαμε στο γήπεδο όλα όσα κάναμε στις προπονήσεις και τα καταφέραμε. Είμαι χαρούμενος που ως οικογένεια φτάσαμε στο τρόπαιο, το οποίο αφιερώνω και εγώ όπως και όλοι οι παίκτες στη μνήμη του πατέρα του κ. Παπασταμάτη. Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, που ήταν δίπλα μας, και τον κόσμο. Ώρα να απολαύσουμε τους κόπους μας».

No comments