Κλειστές πόρτες στην πρωτοβουλία Πετρίδη για "παύλα" στα πρωταθλήματα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κλειστές πόρτες στην πρωτοβουλία Πετρίδη για "παύλα" στα πρωταθλήματα


Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στο Δ.Σ. της ΟΧΕ κ. Γρηγόρης Πετρίδης, ακολουθώντας την τακτική που υιοθέτησε το Δ.Σ. του συλλόγου του και την οποία είναι αλήθεια ότι εκφράζει πιστά και με συνέπεια ο ίδιος, ήλθε σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com σε επικοινωνία με άλλους Βορειοελλαδίτες που μετέχουν στη Διοίκηση της ΟΧΕ.
Η πρωτοβουλία του κ. Πετρίδη δεν θα πρέπει να ξενίζει, δοθέντος άλλωστε ότι σχετικό άνοιγμα έγινε από την διοίκηση του ΠΑΟΚ στην τελευταία ανακοίνωση της.
Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτών των επαφών δεν θα πρέπει να άφησε ικανοποιημένο τον έμπειρο  παράγοντα, ο οποίος φαίνεται ότι δεν απέσπασε τη συναίνεση  των συνομιλητών του για συμπόρευση στην πορεία προς την παύλα στα πρωταθλήματα.
Φυσικά, πλέον, μένουν λίγες ώρες ώστε όλα να κριθούν στο Δ.Σ. της ΟΧΕ. Ηδη, πάντως, μαθαίνουμε ότι αυτή η κινητικότητα έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε συμβούλους της Ομοσπονδίας.
Μάλιστα, δεν απέχει ( διόλου...) από την πραγματικότητα ο ισχυρισμός ότι σύμβουλοι της ΟΧΕ ενοχλήθηκαν από την αναφορά των ονομάτων τους στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, θεωρώντας ότι αυτό συνέβη κατά μοναδικό τρόπο, σε σχέση με όλα τα άλλα αθλήματα όπου αγωνίζεται ο μεγάλος σύλλογος της Θεσσαλονίκης.
Αυτή η έμπνευση, ενδεχομένως άδικα, χρεώνεται στον κ. Πετρίδη, που προφανώς είχε άλλη επιδίωξη, αλλά, προς το παρόν τουλάχιστον, δε δικαιώνεται.
Συνειρμοί και αναφορές που πιθανόν ( ίσως κακώς...) να προβάλλουν ως έμμεσες πιέσεις, δεν βοηθούν πάντα.

No comments