Ημέρα... κρίσης της σεζόν, η αυριανή (19/05), για τις μεγάλες κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών - 12 υπέρ απαιτούνται για να «περάσει» η πρόταση της ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ημέρα... κρίσης της σεζόν, η αυριανή (19/05), για τις μεγάλες κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών - 12 υπέρ απαιτούνται για να «περάσει» η πρόταση της ΟΧΕ



«Κοντοζυγώνει» η ώρα, που τα πάντα αναμένεται να κριθούν τόσο για το Πρωτάθλημα της Handball Premier, όσο και για το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Αύριο (19/05), στις 11 το πρωί, το ΔΣ της ΟΧΕ θα συνεδριάσει, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Η Ομοσπονδία θα προτείνει, κατά πάσα πιθανότητα, την οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων με ανάδειξη των πρωτοπόρων, στον βαθμολογικό πίνακα, ως Πρωταθλητών (ΑΕΚ στους Άνδρες, ΠΑΟΚ στις Γυναίκες). Θετική ψήφος απαιτείται από τα 3/4 του συνόλου, δηλαδή από 12 από τα 15 μέλη του ΔΣ, ενώ το «λευκό» (εάν υπάρξει) προσμετράται ως «κατά». H πρόταση της ΟΧΕ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, θα «περάσει», όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά.
Σε περίπτωση, ωστόσο, που η πρόταση της Ομοσπονδίας δεν επικρατήσει, τότε ενδεχομένως να υπάρξουν εξελίξεις σε επίπεδο διοίκησης, λίγους μήνες πριν από τις εκλογές. Στελέχη της ΟΧΕ, παρ' όλα αυτά, θεωρούν ότι δεν θα ανατραπούν οι εκτιμήσεις και δεν θα προκύψουν ακραία σενάρια.
Η συζήτηση για πιθανές αναδιαρθρώσεις στις κατηγορίες του χάντμπολ, επίσης, ίσως να μην γίνει αύριο, αλλά σε άλλο ΔΣ.
Παράλληλα, αύριο θα επικυρωθεί η παραίτηση του Χαράλαμπου Προδρομίδη, ο οποίος θα αντικατασταθεί από αναπληρωματικό μέλος, που θα οριστεί ως Ειδικός Γραμματέας. Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός, μετά από την παραίτηση του κ. Προδρομίδη, δεν θα έχει εκπρόσωπο στο ΔΣ της ΟΧΕ.

No comments