«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Δημήτρης Μελετάκος αναφέρει: «Μια νέα καριέρα ξεκινάει για εμένα, έχω βάψει όλο το σπίτι» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Δημήτρης Μελετάκος αναφέρει: «Μια νέα καριέρα ξεκινάει για εμένα, έχω βάψει όλο το σπίτι»



Στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com συμμετείχε και ο αθλητής του Δούκα, Δημήτρης Μελετάκος, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκρισή του και τον χρόνο του.

«Παρασκευή 24 Απριλίου 2020,

Αρχίζοντας, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους. Να έχουμε υγεία, αγάπη, υπομονή και σύνεση. Ξεχωριστές γιορτές για όλους μας, κάπως περίεργες για εμένα, καθώς έκανα Πάσχα μακριά από την οικογένειά μου.
Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το 2020 θα ζούσαμε τέτοιες στιγμές. Θεωρώ ότι θα πρέπει να αναλογιστούμε και να επαναπροσδιορίσουμε όλοι μας την σχέση μας με την φύση. Ήδη παρατηρούμε αισθητή βελτίωση στην ατμόσφαιρα τις ημέρες, που όλος ο πλανήτης είναι κλεισμένος  σπίτι του, γεγονός που με κάνει να αναρωτιέμαι τι περιμένουμε, ώστε να δράσουμε και για τις επόμενες γενιές.
Μέσα από όλο αυτό μάς δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθουμε κοντά με δικά μας πρόσωπα, όμως πάνω απ' όλα είναι ένας τρόπος να κάνουμε μια ενδοσκόπηση και να εξελίξουμε το πνεύμα, τις γνώσεις μας και τις ικανότητες μας σε μια τέχνη (έχω βάψει όλο το σπίτι, μια νέα καριέρα ξεκινάει για εμένα). Καλό θα ήταν να μείνουμε ενεργοί κάνοντας γυμναστική μέσα στο σπίτι.
Η πανδημία εκτός από την καθημερινότητα έχει αλλάξει και την πορεία του αθλητισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Σίγουρα μού λείπει αυτή η καθημερινότητα και οι προπονήσεις, ωστόσο θεωρώ εξαιρετικά επικίνδυνη και ανούσια την επανέναρξη του Πρωταθλήματος από την στιγμή, που πεθαίνουν ακόμα άνθρωποι γύρω μας, ενώ επίσης τα μεγαλύτερα Πρωταθλήματα στον κόσμο, στα οποία γίνεται χορός εκατομμυρίων, έχουν αποφασίσει να ματαιώσουν την αθλητική δράση.
Κλείνοντας, πιστεύω πως κύριο μέλημα όλων είναι η ατομική και η δημόσια υγεία. Ελπίζω πως το τέλος της περιπέτειας είναι κοντά και πως μια καθημερινότητα, πιο ανθρώπινη, ξετυλίγεται μπροστά μας. Ας είμαστε όλοι αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια...».

No comments