«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Ανδρέας Γερουλάνος τονίζει: «Συγκλονιστικό το να μάχομαι με τους ανθρώπους, που αγαπώ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Ανδρέας Γερουλάνος τονίζει: «Συγκλονιστικό το να μάχομαι με τους ανθρώπους, που αγαπώ»


Στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com έγραψε ο αθλητής του Δούκα, Ανδρέας Γερουλάνος, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή του.

«Κυριακή 19 Απριλίου 2020,

Η καραντίνα είναι η δική μας μάχη απέναντι στον αόρατο εχθρό, τον κορονοϊό. Είναι το καθήκον, που μάς έχει ανατεθεί σε αυτόν τον άτυπο πόλεμο και δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το εκπληρώσουμε με επιτυχία.
Το να μάχομαι, για να νικήσω, το έχω μάθει καλά μέσω του αθλητισμού. Το να μάχομαι, όμως, μαζί με τους ανθρώπους, που αγαπώ και τους οποίους, λόγω της καθημερινής ρουτίνας, τους θεωρούσα δεδομένους και τους παραμελούσα, είναι κάτι συγκλονιστικό. Όλοι οι Έλληνες είμαστε μια ομάδα και μαχόμαστε ο καθένας από το πόστο του. Οι Έλληνες πάντα βγαίναμε νικητές ανεξαρτήτως αντιπάλου.
Ας κάνουμε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. Ας κάνουμε υπομονή, για να χτίσουμε ξανά αυτόν τον κόσμο όλοι μαζί. Η Ανάσταση του Χριστού ας γίνει παράδειγμα για την δική μας προσωπική αναγέννηση. Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη!»

No comments