Μπουκοβίνας στο greekhandball.com: «Περίεργη η αίσθηση, διαφορετικά είχαμε φανταστεί να κατακτούσαμε το Πρωτάθλημα Λουξεμβούργου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπουκοβίνας στο greekhandball.com: «Περίεργη η αίσθηση, διαφορετικά είχαμε φανταστεί να κατακτούσαμε το Πρωτάθλημα Λουξεμβούργου»


Ο Πέτρος Μπουκοβίνας, μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου, στο Λουξεμβούργο

Πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου, στους Άνδρες, αναδείχθηκε η Ες, η ομάδα, στην οποία ανήκει ο 26χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, Πέτρος Μπουκοβίνας.
Εκπρόσωποι από 15 σωματεία συζήτησαν, μέσω τηλεδιάσκεψης, που έλαβε χώρα χθες (09/04) και πάρθηκε η απόφαση να τερματιστεί το Πρωτάθλημα και να δοθεί ο τίτλος στην ομάδα, που είναι πρώτη στη βαθμολογική κατάταξη, δηλαδή στην Ες, η οποία, έτσι, πέτυχε να πανηγυρίσει το νταμπλ.



«Είναι περίεργη η αίσθηση να κατακτάς με τέτοιον τρόπο το Πρωτάθλημα. Διαφορετικά είχαμε φανταστεί να κερδίζαμε αυτό τον τίτλο. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί θεωρώ πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Δεν πήγαν χαμένοι οι κόποι και ο ιδρώτας μας από τα μέσα Ιουλίου», δήλωσε ο Μπουκοβίνας στο greekhandball.com και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζω πότε θα γίνει και αν θα γίνει απονομή. Περιμένουμε να τελειώσει η καραντίνα και να ενημερωθούμε για τα νεότερα».

No comments