«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Μπάμπης Ανανιάδης επισημαίνει: «Η εκτίμησή μου είναι πως τον Ιούνιο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Μπάμπης Ανανιάδης επισημαίνει: «Η εκτίμησή μου είναι πως τον Ιούνιο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα»




Στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com έγραψε ο αθλητής της Πυλαίας, Μπάμπης Ανανιάδης, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για την ευγενή συμμετοχή του.

«Κυριακή 5 Απριλίου 2020,

Μετά από την εξάπλωση του Covid-19 σε όλο τον πλανήτη, η απομόνωση των ανθρώπων κρίθηκε από τις αρχές ως επιβεβλημένο μέτρο. Κυρίως, οι ευπαθείς ομάδες είναι αυτές, που πλήττονται από τον ιό, και έτσι χρέος μας είναι να διαφυλάξουμε την υγεία τους, να τις προστατεύσουμε, μέσω αυτών των μέτρων.
Αυτή η κατάσταση προκαλεί, βέβαια, και κάποια αρνητικά αποτελέσματα, όπως  φόβο, άγχος αλλά και εκνευρισμό. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι: σωστή πληροφόρηση από έγκυρα μέσα, διατήρηση της επικοινωνίας με άλλους ανθρώπους, ισορροπημένη διατροφή, σωματική άσκηση και συνήθειες, οι οποίες μας χαλαρώνουν, μας διασκεδάζουν.
Θεωρώ πως μέχρι σήμερα, η Ελλάδα έχει κερδίσει το στοίχημα, έχει κρατήσει χαμηλά τα νούμερα, τόσο σε θανάτους, όσο και σε κρούσματα, σε σχέση με τους γείτονές της.
Προσωπική εκτίμηση είναι ότι τον Ιούνιο θα γίνει άρση των περισσότερων μέτρων και πιστεύω ότι τότε θα  μπορούσε να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, αλλά και των πλέι οφ και πλέι άουτ.
Εύχομαι να λήξει αυτή η κατάσταση σύντομα, με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες για τη χώρα μας, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο. Καλή δύναμη σε όλους».

No comments