Παπασταμάτης:" Τίποτα δεν θα μας εμποδίσει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπασταμάτης:" Τίποτα δεν θα μας εμποδίσει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας"



Δηλώσεις στην "Ώρα" παραχώρησε ο  ο διοικητικός υπεύθυνος της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, τονίζοντας ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν, ανεξαρτήτως των συνθηκών που επικρατούν λόγω του κορωνοϊού. Αναλυτικά είπε:

«Είναι μια κατάσταση που δεν την φανταζόταν κανείς μας όταν ξεκίνησε η χρονιά. Είναι ένα έκτακτο γεγονός που αντιμετωπίζουμε με νηφαλιότητα και ηρεμία. Αυτό όμως που έχω να πω είναι πως δεν θα μας εμποδίσει τίποτα στο τέλος να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για το αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι η διακοπή, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, μπορεί να επηρεάσει τον ρυθμό της ομάδας, επεσήμανε:

«Αυτό ισχύει για όλους. Όλες οι ομάδες θα έχουν χάσει τον ρυθμό τους. Όποτε επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση, θα υπάρχει και ένα εύλογο διάστημα που θα μπορέσουν οι ομάδες να κάνουν μια μίνι προετοιμασία. Άλλωστε οι παίκτες μας έχουν ειδικές οδηγίες για να διατηρούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση».

Παράλληλα εξέφρασε την άποψή του ότι το πρωτάθλημα της Handball Premier θα ολοκληρωθεί ομαλά:

«Η πρόθεση που υπάρχει είναι το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί ομαλά. Αυτό σημαίνει πως οι δύο αγωνιστικές που είναι σε εκκρεμότητα θα διεξαχθούν κανονικά και μετά θα πάμε σε πλέι οφ. Η εκτίμηση η δική μου είναι, είναι το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί κανονικά».

Τέλος, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τη δουλειά του τεχνικού της ομάδας, Δημήτρη Δημητρούλια, ενώ πρόθεσή του ίδιου είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο Δημήτρης έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο, ωστόσο η δική μου πρόθεση είναι να συνεχίσουμε μαζί και την επόμενη χρονιά και αυτό θα γίνει. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά του» τόνισε συγκεκριμένα.

No comments