«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Χριστόφορος Μπακαούκας αναφέρει: «Εμείς οι αθλητές μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον εγκλεισμό, έχουμε μάθει να πειθαρχούμε» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Ημερολόγιο Καραντίνας» στο greekhandball.com: Ο Χριστόφορος Μπακαούκας αναφέρει: «Εμείς οι αθλητές μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στον εγκλεισμό, έχουμε μάθει να πειθαρχούμε»



Ο αρχηγός της ομάδας της Σαλαμίνας, Χριστόφορος Μπακαούκας, έγραψε στο «Ημερολόγιο Καραντίνας» του greekhandball.com. Τον ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή του.

«Κυριακή 12 Απριλίου 2020,

Πρώτα απ' όλα, θα ήθελα να ευχηθώ καλό Πάσχα, το οποίο, ωστόσο, θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα, λόγω των δύσκολων στιγμών, που βιώνουμε. Υπομονή και θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Θεωρώ ότι εμείς οι αθλητές μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτόν τον εγκλεισμό, διότι έχουμε μάθει όλη μας τη ζωή να πειθαρχούμε. Επίσης, η άθληση είναι κομμάτι της ζωής μας και άσχετα με το πού βρισκόμαστε, υπάρχουν τρόποι, για να αθληθούμε. Όμως, το γήπεδο, που είναι το δεύτερο σπίτι μας, λείπει πραγματικά από την καθημερινότητά μας.
Σίγουρα, με το πέρας αυτής της κατάστασης, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Ο ιός θα μας έχει στιγματίσει, οφείλουμε, όμως, να βρούμε την δύναμη και να φροντίσουμε, ώστε ο αθλητισμός να έχει πρωταρχικό ρόλο στην επανεκκίνηση της κοινωνίας μας.
Προσωπικά, προσπαθώ πάντα, σε όλες τις δυσκολίες της ζωής μου, να κοιτάω τα θετικά. Έτσι, λοιπόν και τώρα, εξαιτίας της καραντίνας, απολαμβάνω περισσότερες στιγμές με την οικογένειά μου.
Η ζωή συνεχίζεται, οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς αναμένουμε τις αποφάσεις για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος. Επειδή είναι άγνωστο το πότε θα μπορέσουμε να προπονηθούμε και πάλι και εν συνέχεια να αγωνιστούμε, θεωρώ ότι η οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος, ίσως να είναι μονόδρομος, αφού τους καλοκαιρινούς μήνες πολύ λίγες αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν τις προδιαγραφές, για να φιλοξενήσουν αγώνες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Βέβαια, η Ομοσπονδία θα πρέπει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση προσπαθώντας να μην αδικήσει κανέναν».

No comments