Σενάριο για διεξαγωγή του Final 4 της SEHA League στα μέσα Αυγούστου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σενάριο για διεξαγωγή του Final 4 της SEHA League στα μέσα Αυγούστου



Δηλώσεις στο ρωσικό μέσο ενημέρωσης Rapid Center παραχώρησε ο Μπόρις Σαπόζνικοφ, αναφερόμενος στη διεξαγωγή του Final 4 της SEHA League, στο Ζαντάρ της Κροατίας. Σύμφωνα με τον  αντιπρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, έχει «πέσει στο τραπέζι» το σενάριο να πραγματοποιηθεί η τελική φάση στα μέσα του  Αυγούστου. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Περιμένουμε τις συστάσεις από τη Βιέννη και θα μιλήσουμε με τις Oμοσπονδίες, των οποίων οι σύλλογοι παίζουν στη διοργάνωση. Το τελικό τουρνουά δεν ακυρώθηκε, αλλά αναβλήθηκε. Περιμένουμε από την EHF να προχωρήσει στις τελικές της αποφάσεις και θα εξετάσουμε τις πιθανές επιλογές. Το Final 4  πρέπει να διεξαχθεί πριν από αυτό του Τσάμπιος Λιγκ - αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχουμε μια ιδέα να παίξουμε στα μέσα Αυγούστου. Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν σε συνεργασία με την EHF και τις εθνικές ομοσπονδίες".

Στο Final 4 έχουν ήδη προκριθεί η Μέσκοφ Μπρεστ και η Ζάγκρεμπ, ενώ Βαρντάρ και Βέζπρερ έχουν προβάδισμα στους άλλους δύο προημιτελικούς, απέναντι σε Νέξε και Βοϊβοντίνα αντίστοιχα.

No comments