Ο αρχηγός της Ντιναμό Βουκουρεστίου κάνει περιπολίες στην πιο επικίνδυνη περιοχή της πρωτεύουσας της Ρουμανίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο αρχηγός της Ντιναμό Βουκουρεστίου κάνει περιπολίες στην πιο επικίνδυνη περιοχή της πρωτεύουσας της Ρουμανίας


Την στολή του αστυνομικού φόρεσε ξανά ο 34χρονος αρχηγός της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Νταν Αντρέι Σαβένκο, ο οποίος κλήθηκε από την Πολιτεία, ώστε να αναλάβει δράση, όπως άλλωστε και άλλα μέλη της ομάδας, που υπηρετούν στο Σώμα της Αστυνομίας, για παράδειγμα ο βοηθός προπονητή του ανδρικού τμήματος, Σεμπάστιαν Μπότα.
«Πριν από έναν μήνα σκεφτόμασταν τα παιχνίδια, που θα ακολουθούσαν, αλλά όλα άλλαξαν...», ανέφερε ο πίβοτ του ρουμανικού συλλόγου, μιλώντας στο eurohandball.com.
Ο Σαβένκο έχει τοποθετηθεί σε μία από τις πιο επικίνδυνες γειτονιές της πρωτεύουσας της χώρας, την Φερεντάρι, η οποία, μάλιστα, παρουσιάζει τους υψηλότερους δείκτες εγκληματικότητας στο Βουκουρέστι. «Πλέον, εργάζομαι οκτώ ώρες την ημέρα. Κάποιες φορές χρειάζεται να επιβάλλουμε πρόστιμα. Αυτή η δουλειά είναι δύσκολη, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Μια φαινομενικά ευγενική συζήτηση μεταξύ αστυνομικού και πολίτη, μπορεί να μετατραπεί σε μπελάς. Τα περιοριστικά μέτρα έχουν παίξει ρόλο σε αυτό, κάποιοι... ψάχνονται για καυγά, ανεξαρτήτως το πώς θα συμπεριφερθεί το όργανο της τάξης», επεσήμανε ο Σαβένκο, που ανήκει από το 2013 στην Ντιναμό.



Σχετικά, με το αν ο ίδιος έχει αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα, κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων του, η απάντηση ήταν αρνητική. Άλλωστε, το παρουσιαστικό του (1.98 ύψος) δεν ενθαρρύνει τους επίδοξους. Παρ' όλα αυτά, πρόσθεσε: «Χρειάζεται να χρησιμοποιείς το μυαλό σου, όσο... άγριος και αν φαίνεσαι δεν μετράει εδώ. Παραδέχομαι πως είχα κάποιους φόβους, εξαιτίας των κινδύνων του επαγγέλματος, αλλά τώρα πια έχω πιάσει το νόημα».

No comments