Αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (21/04) και την Τετάρτη (22/04) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αιμοδοσία στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (21/04) και την Τετάρτη (22/04)


Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη (21/04) και την Τετάρτη (22/04), στο ΟΑΚΑ, μεταξύ 09:00 και 14:00, λόγω των αυξημένων αναγκών, εξαιτίας του κορονοϊού.
Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου: «Την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Απριλίου από τις 09:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί στο Ο.Α.Κ.Α – “Σπύρος Λούης” , εθελοντική αιμοδοσία, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Το Ο.Α.Κ.Α – “Σπύρος Λούης” παίρνει τη «σκυτάλη» για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης δράσης, η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον Οργανισμό «Tο Χαμόγελο του Παιδιού». Με αρωγούς στην προσπάθεια αυτή και τους Δήμους Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Λυκόβρυσης - Πεύκης, Πεντέλης, Φιλοθέης - Ψυχικού, και Χαλανδρίου.
H αυξημένη ανάγκη για αίμα, η οποία γίνεται ακόμα πιο επιτακτική σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό, εντάχθηκε ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.
Προτεραιότητα όλων είναι η εντατικοποίηση δράσεων αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς της αθλητικής οικογένειας της χώρας, που αναδεικνύουν τις βασικές αξίες, οι οποίες διέπουν τον αθλητισμό ως κοινωνική έκφραση.
Όσοι ενδιαφέρονται και επιθυμούν, παρακαλούμε να καλέσουν στο 210-6834522 και 210-6834865 (07:30-15:00), για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταυτόχρονη παρουσία πολλών εθελοντών.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Στάδιο (Γήπεδο Ποδοσφαίρου), Πύλη Α, είσοδος από Σπύρου Λούη.
Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους, καθώς και το ΑΜΚΑ τους».

No comments