Το πιο '' γκρίζο '' Πάσχα για το Ναύπλιο... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το πιο '' γκρίζο '' Πάσχα για το Ναύπλιο...Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Πολυνίκη Ναυπλίου ( Β΄ Εθνική ) Γιώργος Βλασερός, είναι γέννημα θρέμμα της όμορφης πόλης της Πελοποννήσου.
Μιλώντας στο greekhandball.com  για την όμορφη πόλη όπου ζεί και κάνοντας τις δικές του συγκρίσεις σε σχέση με όσα βίωνε όλες τις προηγούμενες χρονιές, το Πάσχα στο περιζήτητο και κοσμοπολίτικο Ναύπλιο, ο 42χρονος τεχνικός  μας δίνει την δική του, ιδιαίτερη και άμεση, περιγραφή :
'' Δεν έχω ξαναδεί  ποτέ αυτή την εικόνα του Ναυπλίου. Το είχα συνηθίσει με πάρα πολύ κόσμο. Και τώρα ερημιά, παντού. Δεν έχει διόλου κίνηση, καθώς, δεν μπόρεσαν να έλθουν ούτε οι ντόπιοι που μένουν στην Αθήνα. Κυριαρχεί χαρακτηριστική ηρεμία....Δεν κουνιέται φύλλο...Διαδρομές και σημεία για περπάτημα υπάρχουν στην πόλη μας και έτσι δεν νιώθουμε την πίεση που αισθάνεται ο Αθηναίος, αλλά, δραστηριότητες δεν είναι δυνατό να φιλοξενηθούν. Σταμάτησαν όλα. Και τα κλειστά μαγαζιά σκοτεινιάζουν ακόμα περισσότερο το τοπίο...Οικονομικά, θεωρώ ότι θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα, το οποίο δεν έχει φανεί. Δουλεύει πολύ το Ναύπλιο με τουρισμό και την αγροτική παραγωγή. Και οι δύο τομείς αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα. Μη σας φαίνεται παράξενο ότι έχει ζορισθεί και ο αγρότης. Η κατανάλωση στις λαϊκές έχει περιορισθεί. Πετούν πράγματα και έχουν, πλέον, ζήτημα ρευστότητας με συνέπεια να δυσκολεύονται να αγοράσουν σπόρους για να φυτέψουν ξανά και να συνεχισθεί η παραγωγή. Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα, είναι νωρίς. Με τα παιδιά της ομάδας είμαστε σε επαφή, στο μέτρο του δυνατού. Ζούμε ότι και όλοι οι άλλοι....Ο αθλητισμός θα χρειασθεί μεγάλο διάστημα ώστε να βρεί ξανά ρυθμό ενώ θα είναι σαφή τα προβλήματα για όλες τις ομάδες και σε ότι αφορά την εξεύρεση χορηγών, λόγω των δυσκολιών των επιχειρήσεων ''.
Ο Γιώργος Βλασερός δραστηριοποιείται με εταιρεία στον τομέα των δραστηριοτήτων ψυχαγωγίας και αθλητισμού και συμπεριλαμβάνεται σε εκείνους οι οποίοι θίγονται άμεσα από την πανδημία.  

No comments