Άνα Μίλασιτς: «Στο Μαυροβούνιο τώρα ξεκινάμε με τον ιό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Άνα Μίλασιτς: «Στο Μαυροβούνιο τώρα ξεκινάμε με τον ιό»




Στην πατρίδα της, το Μαυροβούνιο, και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα της χώρας, Ποντγκόριτσα, βρίσκεται εδώ και ημέρες η αθλήτρια της Νέας Ιωνίας, Άνα Μίλασιτς. Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα, pelop.gr.
«Έφυγα από την Ελλάδα μερικές μόλις ημέρες, πριν ξεκινήσει ο χαμός. Τόσα χρόνια ήμουν μακριά από το σπίτι μου, οπότε δεν έχω κανένα παράπονο που θα αναγκαστώ, λόγω Covid-19, να περάσω χρόνο εδώ, στην πατρίδα μου, μαζί με τους δικούς μου ανθρώπους», δήλωσε η 32χρονη αριστερή ίντερ της αθηναϊκής ομάδας.



Συμπλήρωσε, επιπλέον: «Στο Μαυροβούνιο τώρα ξεκινάμε με τον ιό. Ο κόσμος έβλεπε όλο αυτό το διάστημα από την τηλεόραση όλα όσα γίνονταν στην Ιταλία, αλλά δεν πίστευε ότι θα το ζούσαμε και εμείς αυτό. Πλέον, είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα στο σπίτι. Η κυβέρνηση δεν έχει πάρει ακόμη μέτρα, για να μπούμε σε καραντίνα, όμως ο κόσμος φοβάται και δεν βγαίνει εκτός σπιτιού, παρά μόνο, όταν χρειάζεται κάτι. Όλοι θέλουμε να μείνουμε υγιείς, αλλά για να γίνει αυτό οφείλουμε να παραμείνουμε μέσα στα σπίτια μας. Η υγεία είναι πάνω απ' όλα. Πάντα ίσχυε, αλλά ειδικά τώρα ισχύει ακόμη πιο πολύ».
Όσο για το πώς κατανέμει τον χρόνο της μέσα στο σπίτι, η Μίλασιτς υπογράμμισε: «Διαβάζω βιβλία, ακούω μουσική, βλέπω ταινίες και σε γενικές γραμμές ξεκουράζομαι και γεμίζω τις μπαταρίες μου. Κάποια στιγμή θα τελειώσει όλο αυτό που ζούμε...».

No comments