Το αποχαιρετιστήριο «γράμμα» του Γιάννη Πηλαλίδη για τον Τασούλη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το αποχαιρετιστήριο «γράμμα» του Γιάννη Πηλαλίδη για τον ΤασούληΑποχαιρετιστήριο κείμενο για τον Τάσο Μαυρόπουλο έγραψε ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας, Γιάννης Πηλαλίδης. Το greekhandball.com δημοσιεύει τα λόγια του Θεσσαλονικού τεχνικού, ο οποίος βρήκε το κουράγιο να εκφραστεί για τον μέχρι πρότινος 22χρονο παίκτη της ομάδας του, που «έσβησε» σήμερα (22/04) το πρωί.
Ακολουθεί το κείμενο, που απέστειλε στην ιστοσελίδα μας ο Γιάννης Πηλαλίδης:
«Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια, τα συναισθήματα ασχημάτιστα, για να μπορέσουν να εκφραστούν.
Ένα τεράστιο «ΓΙΑΤΙ» πλανιέται στις καρδιές μας και μας βγάζει μια τεράστια θλίψη, ένα δυσαναπλήρωτο κενό και έναν απεριόριστο θυμό.
Ένας νέος άνθρωπος γεμάτος «ζωή», αξιαγάπητος και αληθινός αγωνιστής.
Πάλεψε από μικρός και δούλεψε, για να πετύχει, και τα κατάφερνε, όπως έπρεπε, γιατί ήταν Μάγκας…  Έχοντας ως εφόδια πάντα το ήθος, την καλοσύνη και την ευγένεια, που τον χαρακτήριζαν, ένα παιδί καλλιεργημένο, με άποψη για την ζωή και μ’ ένα πηγαίο έξυπνο χιούμορ για την ηλικία του.
Έφυγε από κοντά μας ο Τασούλης μας… ο Brooklyn… το παιδί μας…
Δεν γίνεται, δεν είναι σωστό, όχι δεν πρέπει να είναι έτσι!
Εκπροσωπώ μια ομάδα, που ποτέ δεν ήταν μια απλή ομάδα, περισσότερο τής ταιριάζει ο όρος ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, και ήμουν πραγματικά περήφανος γι’ αυτό.
Ποτέ όλα αυτά τα χρόνια όμως δεν σκέφτηκα ότι θα βρισκόμουν σε αυτή την οδυνηρή θέση, να πρέπει να αποχαιρετήσω ένα παιδί μου.
Τα λόγια περισσεύουν.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους, αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Καλό ταξίδι Τασούλη θα ζεις για πάντα στις καρδιές  μας ¨δικέ μου¨».

No comments