Πλάθα Χιμένεθ: " Η Ελλάδα έλαβε νωρίς μέτρα, προέχει η υγεία μας" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλάθα Χιμένεθ: " Η Ελλάδα έλαβε νωρίς μέτρα, προέχει η υγεία μας"


Δηλώσεις στην ισπανική ιστοσελίδα latribunadeciudadreal.es, παραχώρησε ο παίκτης της ΑΕΚ, Νάτσο Πλάθα Χιμένεθ και αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, μετά τη διασπορά του κορωνοϊού. Ο Ισπανός πίβοτ υπογράμμισε ότι η χώρα μας πήρε έγκαιρα μέτρα προστασίας. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

"Στην Ελλάδα, ο περιορισμός και η παύση των περισσότερων εμπορικών δραστηριοτήτων είναι μέτρα που λήφθηκαν  νωρίτερα σε σχέση με την Ισπανία, παρά το γεγονός ότι ο αριθμός των ατόμων που νοσούσαν ήταν πολύ χαμηλότερος. Οι Έλληνες δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι, αν και υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα η σωματική άσκηση. Για να το κάνουν ωστόσο, χρειάζεται να έχουν ειδική εξουσιοδότηση. Η χώρα τα πηγαίνει πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι".

Η ισπανική ιστοσελίδα, μαζί με τις δηλώσεις του Χιμένεθ, κάνει παράλληλα και ένα μικρό αφιέρωμα στην πορεία της ΑΕΚ, τη φετινή αγωνιστική σεζόν, κάνοντας λόγο για τα δύο επερχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια κόντρα στην Ποτάισα Τούρντα, τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και την πρωτιά της Ένωσης στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά για την επιστροφή της ομάδας στην αγωνιστική δράση, ο Χιμένεθ τονίζει ότι "η υγεία έρχεται πρώτη και μετά ο αθλητισμός". Όπως επισημαίνεται από την ιστοσελίδα latribunadeciudadreal.es, προτεραιότητα του 25χρονου πίβοτ είναι να επικεντρωθεί στην οικογένειά του.


O Χιμένεθ  με την οικογένειά του
Φωτογραφία: La Tribuna

No comments