Τσάμπιονς Λιγκ : Οι πέντε τερματοφύλακες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους (vids) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσάμπιονς Λιγκ : Οι πέντε τερματοφύλακες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους (vids)



Aφιέρωμα στους πέντε τερματοφύλακες που ξεχώρισαν με την απόδοση τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς έκανε η EHF. Ακολουθούν οι πέντε "φύλακες άγγελοι", όπως επιλέχθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.


5. Σϊντ Χαϊνταριράντ (Διναμό Βουκουρεστίου)

Ο 29χρονος Ιρανός είναι ένας από τους βασικούς «πυλώνες» της ομάδας από το Βουκουρέστι. Σημειώνεται ότι η Διναμό είναι ο μοναδικός αήττητος σύλλογος στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.


4. Γκονζάλο Πέρεθ ντε Βάργκας (Μπαρτσελόνα)

Ο Ισπανός τερματοφύλακας οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε 13 διαδοχικές νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της χώρας του.




3. Νίκλας Λάντιν (Κίελο)

Ο αθλητής του Κιέλου, ανακηρύχθηκε καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη για τον μήνα Οκτώριο. Είναι, αναμφίβολα, ένας από τους πρωταγωνιστές της πορείας της ομάδας του, στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ.


2. Άρπαντ Στέρμπικ (Βέζπρε)

 Ο ύψους δύο μέτρων τερματοφύλακας της Βέζπρεμ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανάκαμψη της ομάδας, μετά τις τρεις ήττες που γνώρισε, στα πρώτα έξι παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ.



1. Αντρέας Γολφ (Βίβε Κιέλτσε)

Μία από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του διανύει ο Γολφ, ο οποίος τον Νοέμβριο, με τις 54 επεμβάσεις που πραγματοποίησε, αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του μήνα από την EHF.







No comments