Pregame: Δούκας - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Δούκας - Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας




Ο Δούκας υποδέχεται, αύριο (08/03, 20:00), στο «Δαΐς», τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και στόχος του είναι η επιστροφή στις νίκες, έπειτα από την ήττα απέναντι στην ΑΕΚ (εντός έδρας) και την ισοπαλία κόντρα στον Διομήδη Άργους (εκτός έδρας). Παράλληλα, οι Κυανόλευκοι, οι οποίοι προέρχονται από εντός έδρας επικράτηση με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας, αναζητούν τους βαθμούς, που θα τους... απαλλάξουν από την διαδικασία των πλέι άουτ, καθώς, εφόσον αποκτήσουν επαρκή διαφορά πόντων (σ.σ. από έξι και πάνω), σε σχέση με τον Άρη Νικαίας, τότε δεν θα διεξαχθούν πλέι άουτ και θα εξασφαλίσουν άμεσα την παραμονή τους.
Ο αθλητής της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων, Φραγκίσκος Ζαλώνης, ανέφερε στο greekhandball.com: «Έχουν απομείνει τρεις αγωνιστικές και γνωρίζουμε πως με ισάριθμες νίκες θα είμαστε στην έκτη θέση. Για να γίνει αυτό, όμως, έχουμε μια δύσκολη σειρά αγώνων αρχής γενομένης από την αναμέτρηση απέναντι στον Ιωνικό. Πρόκειται για μια ομάδα, η οποία θεωρώ ότι αδικείται από την βαθμολογική της θέση, καθώς θα μπορούσε να έχει πάρει περισσότερους βαθμούς βάσει της εικόνας της στον αγωνιστικό χώρο. Από την πλευρά μας, είναι φανερό πως έχουμε ανεβάσει στροφές στον δεύτερο γύρο και είμαι πολύ χαρούμενος βλέποντας να βελτιώνονται πολλά από τα νεαρά παιδιά της ομάδας μας μέρα με τη μέρα καταθέτοντας και την ψυχή τους στο γήπεδο. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί την Κυριακή (08/03), για να επικρατήσουμε».
Πλήρης θα παραταχθεί ο Δούκας.
Από την άλλη, ο παίκτης του Ιωνικού, Τάσος, Τσακνής, σχολίασε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για εμάς, καθώς μέσα στα επόμενα τρία ματς, που απομένουν, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τη διαδικασία των πλέι άουτ, μ' έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων. Ο Δούκας είναι μια υπολογίσιμη δύναμη και στηρίζεται στην καλή του άμυνα. Θα προσπαθήσουμε να κάμψουμε την αντίστασή του. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων».
Από την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας θα απουσιάσει μονάχα ο τραυματίας, Παπαπούλιος.

No comments