Pregame: Φίλιππος Βέροιας- ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φίλιππος Βέροιας- ΑΕΚ



Παιχνίδι με αουτσάιντερ και φαβορί είναι το αυριανό (8/3, 14:00), μεταξύ του Φιλίππου Βέροιας και της ΑΕΚ. Ο ουραγός της βαθμολογίας Φίλιππος (4 βαθμοί σε 19 αγώνες), προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Άρη Νικαίας, ένα αποτέλεσμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την υπόθεση παραμονή στη Handball Premier. Ο παίκτης της ομάδας, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος δήλωσε στο greekhandball.com:

«Την Κυριακή (8/3)  αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος με ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι έχουν δουλέψει καλά και έχουν αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους. Όπως σε κάθε αγώνα  έτσι και σε αυτόν θέτουμε στόχους. Ο αυριανός (8/3)  είναι να φανούμε όσο  πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε στην μεγαλύτερη διάρκεια και να τελειώσουμε την αναμέτρηση  χωρίς τραυματισμούς, πραγματοποιώντας μια ικανοποιητική εμφάνιση».

Η ομάδα της Βέροιας θα παραταχθεί πλήρης.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ από την άλλη πλευρά επικράτησε εύκολα της Δράμας, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, την περασμένη αγωνιστική, φτάνοντας τους 36 βαθμούς στο πρωτάθλημα.
Ο τερματοφύλακας της «Ένωσης», Ίγκορ Άρσιτς ανέφερε στην ιστοσελίδα μας:

«Ο Φίλιππος Βέροιας είναι μια ομάδα με τεράστια παράδοση στο ελληνικό χάντμπολ και τον σεβόμαστε, ανεξάρτητα από την τωρινή του θέση στη βαθμολογική κατάταξη. Την Κυριακή (8/3), θα είμαστε σοβαροί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, για να επιστρέψουμε στην Αθήνα με τους δύο βαθμούς της νίκης».

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Δημητρούλιας, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

No comments