Pregame: Φαίακας Κέρκυρας- Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Φαίακας Κέρκυρας- Ολυμπιακός/ Όμιλος Ξυνή


Ο Φαίακας Κέρκυας υποδέχεται τον Ολυμπιακό αύριο (4/3, 18:00), για τη δέκατη ένατη αγωνιστική της Handball Premier. Oι "Κερκυραίοι" προέρχονται από τη νίκη στην έδρα του Φιλίππου Βέροιας, ωστόσο, το έργο τους στην αυριανή (4/3) αναμέτρηση αναμένεται ιδιαίτερα απαιτητικό. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Ριγανάς, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τσαμουρίδη, Κουμαραδέλη και Κόντη. O Φαίακας είναι στην ένατη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει δώδεκα βαθμούς. Ο παίκτης της ομάδας, Τάσος Δέσπος, δήλωσε στο greekhandball.com:

"Αύριο (4/3) υποδεχόμαστε τον Ολυμπιακό. Θεωρώ ότι θα είναι παιχνίδι γιορτή για το νησί, αφού οι φίλαθλοι που θα γεμίσουν το γήπεδο θα δουν μια ομάδα που δουλεύει σε ευρωπαϊκά πλαίσια. Εμείς θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και περιμένουμε ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρών".

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ, την περασμένη αγωνιστική και συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έχουν τριάντα τέσσερις βαθμούς, θα παραταχθούν πλήρεις στον αυριανό (4/3) αγώνα.

No comments