Pregame: ΠΑΟΚ - Πυλαία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ - Πυλαία



Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (04/03, 17:00) την Πυλαία και αμφότερες οι ομάδες έχουν ως στόχο την επιστροφή στις νίκες. Η ομάδα του Αλέξη Παπαβασίλη προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ενώ η Πυλαία από εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας.
Ο αθλητής του Δικεφάλου του Βορρά, Μπάλσα Τσέγιοβιτς, τόνισε στο greekhandball.com: «Πρώτα απ' όλα, ελπίζω να γίνει ένα δίκαιο και καλό παιχνίδι. Χρειαζόμαστε την νίκη, επομένως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Οπωσδήποτε πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση. Θα δώσουμε το 100% μας και ελπίζω πως θα κατακτήσουμε τους δύο βαθμούς».
Για τον ΠΑΟΚ, δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες, Παπαβασίλης, Πετρίδης, Κεσίδης, Ιωαννίδης, Τσεσμετζίδης.
Από την άλλη, ο παίκτης της Πυλαίας, Τάσος Τριανταφυλλίδης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Θεωρώ πως το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση, σε μια δύσκολη έδρα (σ.σ. του Αερωπού Έδεσσας) και θέλουμε να διατηρήσουμε την απόδοση και την ψυχολογία μας. Ο ΠΑΟΚ έχει μάθει να ζει με τις μακροχρόνιες απουσίες του και σε συνδυασμό με την δυναμική του έδρα παραμένει το φαβορί για την νίκη. Παρ' όλα αυτά, αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς».
Στα σχέδια του τεχνικού, Πάνου Γούσιου, δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες, Μπάτζιος, Αντωνιάδης, ενώ αμφίβολος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι, προς το παρόν, ο Καβουσανάκης.

No comments