Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Παπαπούλιος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Παπαπούλιος



Το υπόλοιπο της σεζόν θα χάσει, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, ο αθλητής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, Σάκης Παπαπούλιος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς.
Ο συγκεκριμένος τραυματισμός του 22χρονου δεξιού εξτρέμ τον... βασανίζει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, έχει καταγράψει, συνολικά, μονάχα δύο συμμετοχές. Η πρώτη σημειώθηκε κόντρα στον Διομήδη Άργους, εκτός έδρας, στις 16 Νοεμβρίου του 2019.
Στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, ο Παπαπούλιος έκανε την επανεμφάνισή του και υποτροπίασε. Παρ' όλα αυτά, στην τελευταία, μέχρι τώρα, στροφή του Πρωταθλήματος (18η), στο ματς απέναντι στον Διομήδη Άργους, στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο νεαρός παίκτης των Κυανόλευκων θεωρούνταν αμφίβολος και τελικά, δεν αγωνίστηκε, καθώς, τις προηγούμενες από τον αγώνα ημέρες, είχε αισθανθεί ενοχλήσεις.
Ο Παπαπούλιος συμβουλεύτηκε ορθοπεδικό, ο οποίος τού επισήμανε πως θα πρέπει να διακόψει την δράση του στο χάντμπολ έως ότου αποθεραπευτεί πλήρως, κάνοντας θεραπείες και ξεκουράζοντας το σώμα του. Έτσι, η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται μέσα στη νέα σεζόν.

No comments