Pregame: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - ΠΑΟΚ


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (13:00, ΕΡΤ Sports) τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Handball Premier και ελπίζει να κατακτήσει την νίκη, που θα τον διατηρήσει σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ, ενώ οι Θεσσαλονικείς, οι οποίοι βρίσκονται στην 5η θέση του πίνακα κατάταξης, θα προσπαθήσουν να κάνουν την... ζημιά στους Ερυθρόλευκους. 
Ο παίκτης των Πειραιωτών, Γρηγόρης Σανίκης, τόνισε στο olympiacossfp.gr: «Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε ως ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι αξιόμαχο σύνολο, οφείλουμε να τον σεβαστούμε και να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίξει. Πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτά που πρέπει και αυτά, για τα οποία προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα, θα κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης».
Από την άλλη, ο αθλητής του Δικεφάλου του Βορρά, Νίκος Λοΐζος, σχολίασε στο greekhandball.com: «Ένα παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ έχει πάντα ιδιαίτερη βαρύτητα και ειδικά η θέση, στην οποία βρισκόμαστε βαθμολογικά, το κάνει για εμάς ακόμα πιο ενδιαφέρον και σημαντικό. Η ομάδα έχει ως στόχο να νικήσει, ώστε να πάρουμε τους δύο βαθμούς, καθώς και μια θετική ψυχολογία για την συνέχεια του Πρωταθλήματος».
Απόντες για την ομάδα του Αλέξη Παπαβασίλη θα είναι οι τραυματίες Παπαβασίλης, Ιωαννίδης, Κεσίδης, Τσεσμετζίδης, Πετρίδης.

No comments