Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic - Φίλιππος Βέροιας



Νίκη πάση θυσία χρειάζεται ο Άρης Νικαίας Olympic Diagnostic στο αυριανό (04/03, 18:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ουραγό, Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος στοχεύει, επίσης, αποκλειστικά, στους δύο βαθμούς, ώστε να ελπίζει στην είσοδό του στα πλέι άουτ και να αποφύγει, έτσι, τον απευθείας υποβιβασμό. Ο Άρης προέρχεται από έξι διαδοχικές ήττες και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, σε σύνολο 12 ομάδων, ενώ οι Ημαθιώτες, που παρουσίασαν θετικό πρόσωπο την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Φαίακα Κέρκυρας, όταν ηττήθηκαν εντός έδρας με μόλις ένα γκολ διαφορά, προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες. 
Ο αθλητής του συνόλου της Νίκαιας, Κώστας Μιμίκος, επεσήμανε στο greekhandball.com: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, από το οποίο και οι δύο ομάδες θα ήθελαν τους δύο βαθμούς. Θα πρέπει να δώσουμε όλοι το 100% των δυνατοτήτων μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 60 λεπτά στο πλάνο. Για εμάς, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη, γι' αυτό καλούμε τον κόσμο κοντά μας, ώστε να μας στηρίξει».
Τραυματίας είναι ο Χαραλάμπους, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και παράλληλα, μη διαθέσιμος συνεχίζει να είναι ο Γραμματικόπουλος, που είχε υποβληθεί σε επέμβαση στα ιγμόρια.
Από την άλλη, ο παίκτης του Φιλίππου Βέροιας, Νίκος Νικολαΐδης, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Γνωρίζουμε πως και αυτό το ματς είναι σημαντικό για εμάς, για τον αγώνα που κάνουμε να μπούμε στα πλέι άουτ. Θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση και να είμαστε συγκεντρωμένοι, καθώς το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε το 100% και σε αυτή την αναμέτρηση, ώστε να κατακτήσουμε την νίκη».

No comments