Pregame: Διομήδης Άργους - Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Διομήδης Άργους - Δούκας



Η βελτίωση της αγωνιστικής του εικόνας, αλλά φυσικά και η κατάκτηση των δύο βαθμών, είναι ζητούμενα για τον Διομήδη Άργους στην αυριανή (04/03, 17:00, TV) εντός έδρας αναμέτρησή του, με αντίπαλο τον Δούκα. Η ομάδα του Γιώργου Χαλκίδη προέρχεται από εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ εκείνη του Κώστα Μπούνα, η οποία βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, σε σύνολο 12 ομάδων, προέρχεται από ήττα, στο «Δαΐς», απέναντι στην ΑΕΚ.
Ο αθλητής των «Λύκων», Γρηγόρης Τζίμπουλας, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Είμαστε έτοιμοι γι' αυτήν την αναμέτρηση, μέσα στο «σπίτι» μας. Έχουμε καταλάβει ότι η ομάδα μας προχωράει μπροστά μόνο αν όλοι μας δώσουμε ό, τι έχουμε μέσα στο παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και αύριο (04/03) απέναντι στον Δούκα».
Πλήρης πρόκειται να παραταχθεί η ομάδα του Άργους.
Από την άλλη, ο παίκτης του συνόλου των Εκπαιδευτηρίων, Ανδρέας Γερουλάνος, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Είναι η τρίτη φορά, που θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον Διομήδη, στην τρέχουσα σεζόν. Τα δύο προηγούμενα ματς κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και συγκεκριμένα στο γκολ. Αυτό δείχνει ότι το αυριανό (04/03) παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι, το οποίο επίσης θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Απαιτούνται πάθος, υπομονή και πειθαρχία για 60 λεπτά. Έχουμε δουλέψει αρκετά γι' αυτό το ματς και ο μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη».
Αμφίβολοι, για τον Δούκα, είναι, λόγω τραυματισμών, οι Τότος, Κρητικός, Μπαλάσκας, καθώς και ο Καρακεχαγιάς, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

No comments