Pregame: ΑΕΚ - Δράμα Bianco Monte - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΑΕΚ - Δράμα Bianco Monte



Η ΑΕΚ θέλει να περάσει αλώβητη το εμπόδιο της Δράμας Bianco Monte, την οποία αντιμετωπίζει, εντός έδρας, σήμερα (03/03, 18:00), στο παιχνίδι, που ανοίγει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Handball Premier και παράλληλα, να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο αθλητής της Ένωσης, Μπάμπης Δομπρής, τόνισε, σχετικά, στο greekhandball.com: «Προετοιμαζόμαστε για τις δύσκολες αναμετρήσεις, που ακολουθούν, κόντρα στον Διομήδη Άργους (τελικός Κυπέλλου), στον Ολυμπιακό (Πρωτάθλημα) και στην Ποτάισα Τούρντα (Τσάλεντζ Καπ). Έχουμε υποχρέωση να κατακτήσουμε τους δύο βαθμούς, αλλά και να παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο όλα εκείνα τα στοιχεία του παιχνιδιού, πάνω στα οποία δουλεύουμε αυτή την περίοδο. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την Δράμα. Παρ' όλα αυτά, ξεκάθαρο φαβορί του ματς είμαστε εμείς».
Διαθέσιμος, από την πλευρά του Δικεφάλου, δεν θα είναι μονάχα ο τραυματίας, Μπουνέτα.
Από την άλλη, ο τερματοφύλακας των Δραμινών, Κώστας Γουργούμης, ανέφερε στην ιστοσελίδα μας: «Γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη με την τελευταία επί του Δούκα. Εμείς, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία μετά από τις τέσσερις διαδοχικές νίκες, οφείλουμε να σταθούμε ανταγωνιστικοί».
Απόντες θα είναι οι Κοτσαμαρίκογλου, Κοβογλανίδης, Βάκας, Τσιτσίγκος, Θωμίδης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς και οι Σίνα, Παπάζογλου Θ., οι οποίοι είναι μαθητές και δεσμεύονται.

No comments