Το όνειρο του Ζαραβίνα, όπως μας το αποκάλυψε και το σκεπτικό της πρόσληψης του, όπως το αναλύει στο greekhandball.com ο Γενικός Γραμματέας της Ανόρθωσης. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το όνειρο του Ζαραβίνα, όπως μας το αποκάλυψε και το σκεπτικό της πρόσληψης του, όπως το αναλύει στο greekhandball.com ο Γενικός Γραμματέας της Ανόρθωσης.

 
Aπό την Δευτέρα βρίσκεται στην Κύπρο ο Γιώργος Ζαραβίνας, ο οποίος παρουσιάσθηκε νωρίς το απόγευμα από την Ανόρθωση, ως νέος προπονητής της ομάδας της με κατ΄αρχήν συμφωνία έως το τέλος της σεζόν και με οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, κατόπιν κοινής αποδοχής.
Οι Κύπριοι δεν κρύβουν ότι τους εντυπωσίασε η...εργασιομανία του Ζαραβίνα, που...κυριολεκτικά, πήγε απευθείας από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στο γήπεδο Στροβόλου στη Λευκωσία, για προπόνηση, καθώς την Κυριακή στις 8 μ.μ. η Ανόρθωση δίνει ντέρμπι εντός έδρας με τον Παρνασσό Στροβόλου, στο χωριό Αυγόρου, σε απόσταση αναπνοής από την κατεχόμενη Αμμόχωστο, την φυσική και ιστορική έδρα της Ανόρθωσης.

"Πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται να περιορισθεί η συνεργασία μας με τον νέο προπονητή μας, στο  τρίμηνο που ακολουθεί" είπε στο greekhandball.com  ο Γενικός Γραμματέας της Ανόρθωσης κ.Κωνσταντίνος Φιλαρέτου, ο οποίος αναφέρθηκε στο πλαίσιο της συμπόρευσης Ανόρθωσης-Ζαραβίνα, επισημαίνοντας μας τα εξής :
"Ολα έγιναν ξαφνικά, όταν προέκυψε ζήτημα λύσης της συνεργασίας μας με τον κ.Μιχαήλ. Την περασμένη εβδομάδα, είχαμε επικοινωνία με τον κ. Ζαραβίνα, του απευθύναμε πρόταση με συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα. Οι λύσεις από την Κύπρο ήταν δύσκολες και σε κάθε περίπτωση δεν θέλαμε να προχωρήσουμε με επιλογή που δεν θα ανταποκρινόταν στο σχεδιασμό της ομάδας με ευρωπαϊκό και αναβαθμισμένο πλάνο, οπότε δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε με αυτό το σκεπτικό σε κάτι λιγότερο από αυτό. Ο κ.Ζαραβίνας έχει αποδείξει στα 5 χρόνια της προπονητικής καριέρας του ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο οι γνώσεις του, συν οι 6 τίτλοι που πήρε και αναμφίβολα ξέρει καλά το άθλημα σε βάθος ενώ υπήρξε και για 13 χρόνια διεθνής αθλητής. Οι αριθμοί σκιαγραφούν και χαρακτηρίζουν έναν επαγγελματία στον χώρο, με την εμπειρία, την ικανότητα, την σοβαρότητα, την ειλικρίνεια, την εργατικότητα, τον χαρακτήρα του κ.Ζαραβίνα που  μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει σε μία νέα ομάδα που χτίζεται, με αμετάθετους στόχους, πρωταγωνιστικούς στην Κύπρο και αξιοπρεπούς ευρωπαϊκής παρουσίας. Είμαστε βέβαιοι για την ποιότητα του ανθρώπου όσο και για την ορθότητα της απόφασης μας ".
Το greekhandball.com  μίλησε με τον Γιώργο Ζαραβίνα, ο οποίος μας είπε ποιό είναι το όνειρο του για την Ανόρθωση : "Εύχομαι και θέλω να είναι γεμάτο από Ανορθωσιάτες στο τέλος της σεζόν, το συμβολικό γήπεδο του Αυγόρου. Τότε, θα είμαι ευχαριστημένος. Αυτός είναι ο στόχος μου. Να έχουμε κοντά μας, στην ελεύθερη επαρχία της Αμμοχώστου, τους φίλους της Ανόρθωσης.  Χαίρομαι που θα συνεργαστώ με μια ιστορική ομάδα για την Κύπρο και με καλούς φίλους. Η ομάδα έχει μείνει λίγο πίσω στους αρχικούς της στόχους,  αλλά, θέλω να συμβάλλω ώστε να μπούν γερές βάσεις επιτυχίας και παράλληλα να μπούν στην ίδια διαδικασία και άλλοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι στην Κύπρο, ώστε να δυναμώσει το κυπριακό πρωτάθλημα". 

No comments