Ο Φλορίδο στο greekhandball.com για την κατάσταση στην Ισπανία- Το μήνυμα που στέλνει στην οικογένειά του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Φλορίδο στο greekhandball.com για την κατάσταση στην Ισπανία- Το μήνυμα που στέλνει στην οικογένειά του




Για τις επιπτώσεις του  του κορωνοϊού στην Ισπανία, μίλησε ο Νάτσο Μόγια Φλορίδο, στο greekhandball.com. Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκε ρεκόρ θυμάτων στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου (769) και ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 64.059. Ο παίκτης της «Ένωσης» δεν έκρυψε την αγωνία του για την εξάπλωση της πανδημίας, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα στην οικογένειά του, που ζει μακριά του.

Χαρακτηριστικά για τις συνθήκες που επικρατούν στην πατρίδα του είπε:

"Η κατάσταση στην Ισπανία είναι πολύ δύσκολη και είναι πιθανό να εξελιχθεί ακόμα χειρότερα συγκριτικά με αυτή της Ιταλίας. Η χώρα είναι σε καραντίνα και ακόμα και να ήθελα να επιστρέψω, δεν μπορώ να το κάνω".

Ο Φλορίδο εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι τα μέλη της οικογένειάς  του ζουν σε συνθήκες καραντίνας, ωστόσο αυτή η επιλογή, σύμφωνα με τον ίδιο είναι η πιο ασφαλής. Παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα στους οικείους, προτρέποντάς τους να "μείνουν σπίτι":

"Η οικογένεια μου είναι καλά και μένει στο σπίτι της, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να βγει έξω απ΄ αυτό. Αυτό είναι κάτι που με κάνει και ανησυχώ αλλά θα πρέπει να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να υπάρξει κάποια νεότερη εξέλιξη. Δεν έχουν προβλήματα υγείας, επομένως αν αποφύγουν τις κοινωνικές επαφές, δεν θα κινδυνεύσουν.".



Ο 32χρονος πλέι μέικερ αναφέρθηκε τέλος στο ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί, αλλά και στην επιτακτική ανάγκη να συνεχίσουμε να φερόμαστε με υπευθυνότητα αυτές τις κρίσιμες ημέρες:

"Παρά τις δυσκολίες, είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα. Εξακολουθώ να προπονούμαι στο σπίτι, γιατί δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Είμαι υγιής, ωστόσο δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε, θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί".

No comments