Ισπανικό πρωτάθλημα: Ορατό το ενδεχόμενο οριστικού "λουκέτου" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισπανικό πρωτάθλημα: Ορατό το ενδεχόμενο οριστικού "λουκέτου"Πολλές δυσκολίες αναμένεται να συναντήσει η Ισπανική Ομοσπονδία Χάντμπολ, αναφορικά με την λήψη απόφασης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της χώρας. Η χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου είναι παραδομένη στη... δίνη του κορωνοϊού και ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα sport. es, οι επτά από τις δεκαέξι ομάδες της ASOBAL, έχουν εκφράσει ανοικτά την αντίθεσή τους στο πλάνο για  παράταση της αγωνιστικής σεζόν μέχρι τον Ιούνιο. Συγκεκριμένα οι Ιρούν, Γκουανταλαχάρα, Κάνγκας, Αναϊτασούνα, Κουένκα και Πουέντε Χενίλ δεν φαίνεται να είναι πρόθυμες για την ενδεχόμενη συνέχεια του πρωταθλήματος. Επιπλέον ο σύλλογος της Πουέρτο Σαγκούντο έχει να αντιμετωπίσει και το πρόβλημα που αφορά τα συμβόλαια των παικτών του, καθώς αυτά λήγουν στις 31 Μαϊού.

Οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το επόμενο διάστημα, παρόλα αυτά ένα πρόωρο «λουκέτο» θα ισοδυναμεί με ζημιά πολλών χιλιάδων ευρώ για τις ισπανικές ομάδες.

No comments