Παναγιωτίδου: " Έχουμε κρατήσει ψηλά τους ρυθμούς" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παναγιωτίδου: " Έχουμε κρατήσει ψηλά τους ρυθμούς"



Δηλώσεις στο acpaok.gr παραχώρησε η παίκτρια του "Δικεφάλου του Βορρά", Αναστασία Παναγιωτίδου και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αλλά και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ Mateco είπε:

«Μέχρι στιγμής η ομάδα τόσο στα εγχώρια όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει κρατήσει υψηλά τους ρυθμούς, και με κάποιες μικρές εξαιρέσεις έχει δείξει το πρόσωπο που οφείλει απέναντι στην φανέλα που φοράει».

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος ανέφερε:

«Εάν τελικά ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα λόγω των τελευταίων εξελίξεων (σ.σ διακοπή των προπονήσεων μέχρι τις 27/3), η τελική ευθεία πλησιάζει. Το προπονητικό τιμ και οι παίκτριες ανυπομονούμε και προετοιμαζόμαστε για αυτό. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός της νίκης μας επί της Βέροιας 2017 γιατί μας εξασφαλίζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς, στους οποίους πιθανότερος αντίπαλος μας είναι η Νέα Ιωνία, εάν πάντα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, πράγμα εξαιρετικά δύσκολο».

Τέλος τόνισε ότι το κοινωικό σύνολο πρέπει να λειτουργήσει με λογική, αναφορικά με το ζήτημα του κορωνοϊού:

«Ο κορωνοϊός είναι ένα από τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας παγκοσμίως, και η επικήρυξη του ως πανδημία έχει προκαλέσει πανικό. Πρέπει όλοι μας να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με λογική και ευσυνειδησία και όχι με φόβο και παραλογισμό. Ελπίζω να λάβει ένα τέλος το συντομότερο δυνατό!».

No comments