Χαλκίδης: "Να σπάσουμε την αλυσίδα της μετάδοσης" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαλκίδης: "Να σπάσουμε την αλυσίδα της μετάδοσης"


Ο προπονητής του Διομήδη Άργους, Γιώργος Χαλκίδης, με δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε την αναγκαιότητα συμμόρφωσης του κοινωνικού συνόλου στις υποδείξεις των ειδικών, με σκοπό την προφύλαξη από τη μετάδοση του ιού.

Οι δηλώσεις του, όπως αυτές αναρτήθηκαν, στην επίσημη σελίδα του Διομήδη Άργους στο Facebook:

«Είναι η ώρα που εμείς θα γίνουμε οι φύλακες άγγελοι όλων αυτών που μας πρόσεχαν μια ζωή. Εμείς θα υποχωρήσουμε και θα συμμορφωθούμε για να προστατεύσουμε όλους τους υπόλοιπους, τον παππού, την γιαγιά, τα άτομα με χρόνια προβλήματα και όλους όσους έχουν πιο αδύναμο οργανισμό από εμάς.
Πρέπει οπωσδήποτε να συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις των ειδικών. Αυτός ο αόρατος εχθρός απαιτεί υπομονή και επιμονή, στοιχεία που γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι οι αθλητές και που πρέπει να αποκτήσουμε όλοι μας. Δε θέλει να συγκεντρωνόμαστε σε χώρους με πολλά άτομα. Αποφεύγουμε τις επισκέψεις σε νοσοκομεία και γενικότερα σε χώρους υγείας εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Δε θέλει να ερχόμαστε σε επαφή με άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου και άτομα μεγάλης ηλικίας για να μην τους μολύνουμε. Είναι ένα διάστημα που πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αποφεύγοντας τις πολλές επαφές. Με υπευθυνότητα και σεβασμό στο συνάνθρωπο σας καλώ όλους να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης.»

No comments