Στον πάγκο του ΠΑΟΚ, πιθανότατα μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Μίχος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ, πιθανότατα μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Μίχος



Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού λέει μία διαχρονική ρήση. Στις 4 Μαρτίου, ο προπονητής, Αλέξης Παπαβασίλης, παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, έπειτα από την εντός έδρας ήττα (25-27) από την Πυλαία και υπηρεσιακός προπονητής αποφασίστηκε να αναλάβει ο Κώστας Μίχος (σ.σ. λαμβάνοντας την καθοριστική συνδρομή του αθλητή, Γιώργου Μαστορογιάννη), ο οποίος εδώ και χρόνια ανήκει στις τάξεις του Δικεφάλου του Βορρά προσφέροντας, πιστά, τις υπηρεσίες του.
Στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς ήρθαν, σύμφωνα με πληροφορίες του greekhandball.com, σε επαφή με δύο-τρεις προπονητές, ώστε να αναλάβουν εκείνοι την καθοδήγηση της ομάδας, όμως οι προτάσεις τους έπεσαν στο... κενό, καθώς απορρίφθηκε η προοπτική συνεργασίας.
Έτσι, ο Μίχος, που κατηύθυνε, μαζί με τον Μαστορογιάννη, το σύνολο, στην εκτός έδρας αναμέτρηση (23-20) με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας, θα παραμείνει, κατά πάσα πιθανότητα και με βάση, επιπλέον, το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, στον πάγκο του ΠΑΟΚ έως την λήξη της αγωνιστικής περιόδου. 

No comments