Παπαδημητρίου: «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του γηπέδου, μας μένει ως γλυκιά ανάμνηση» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παπαδημητρίου: «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του γηπέδου, μας μένει ως γλυκιά ανάμνηση»



Αρκετά δύσκολο προμηνύεται το μέλλον για τον Φίλιππο Βέροιας, όμως τα δείγματα γραφής της διοίκησής του είναι ήδη ενθαρρυντικά, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ομάδας της Ημαθίας, Στέργιος Παπαδημητρίου, μέσω δηλώσεών του στο greekhandball.com, σχετικά με την εντός έδρας αναμέτρηση, απέναντι στην ΑΕΚ (22-34).
Tόνισε: «Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες, στον κόσμο μας και στον προπονητή. Παρουσίασαν πολύ ωραίο θέαμα, ήμασταν ανταγωνιστικοί, κόντρα μάλιστα σ’ έναν αντίπαλο με διαφορετικές βλέψεις από εμάς. Διατηρήσαμε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, σε όλο το ματς και παράλληλα, δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες μας, ακόμα και σε 16χρονους.
Το μέλλον προμηνύεται αρκετά δύσκολο, όμως τα δείγματα της νέας διοίκησης είναι ήδη ενθαρρυντικά. Είχαμε τονίσει, όταν αναλάβαμε, πως θα συμπεριφερθούμε με αξιοπρέπεια και αυτό κάνουμε. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, για την ιστορία του Φιλίππου. Ωστόσο, το μέλλον δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Εύχομαι καλή πορεία στην ΑΕΚ. Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του γηπέδου, μας μένει ως γλυκιά ανάμνηση».

No comments