Διαδικτυακές προπονήσεις και σεμινάρια από την ΕΑΠ/ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαδικτυακές προπονήσεις και σεμινάρια από την ΕΑΠ/ΟΧΕΗ Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, της Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ανακοίνωσε την έναρξη των ομαδικών διαδικτυακών προπονήσεων, οι οποίες απευθύνονται στους αθλητές. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ειδικά επιμορφωτικά σεμινάρια, με θέμα τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:


"Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι η ΕΑΠ/ΟΧΕ σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, της Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», και με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προχωρά σε ομαδικές διαδικτυακές προπονήσεις αθλητών καθώς επίσης και σε επιμορφωτικά σεμινάρια αθλητών και προπονητών αντιμετωπίζοντας τις νέες καταστάσεις που επιβάλλουν τα έκτακτα μέτρα λόγω του κορωνοιού.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό διαδικτυακό πρόγραμμα εκγύμνασης το οποίο δίνει σε όλους τους αθλητές Προεθνικών ομάδων Παίδων και Κορασίδων (2004-2005) τη δυνατότητα να παραμείνουν στο σπίτι και να γυμναστούν διατηρώντας τη φυσική τους κατάσταση σε καλά επίπεδα.

Στην διάρκεια της νέας διαδικτυακής επιμόρφωσης θα υπάρξει ολοκληρωμένη ενημέρωση για το Athlete Monitoring (φάκελος αθλητή και καταγραφής φορτίου) και το OWIWI (εργαλείο αξιολόγησης δεξιοτήτων) στους αθλητές και στις αθλήτριες οι οποίοι στη συνέχεια θα λάβουν ηλεκτρονικά και το αναλυτικό πρόγραμμα προπόνησης που θα ακολουθήσουν.

Παράλληλα οι σωματειακοί προπονητές των συγκεκριμένων αθλητών θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε επιμορφωτική ημερίδα .

Τον συντονισμό της συγκεκριμένης διαδικτυακής δοκιμασίας θα αναλάβει το τεχνικό επιτελείο της ΕΑΠ/ΟΧΕ -με υπεύθυνο τον τεχνικό σύμβουλο Γιώργο Κρανάκη- σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του «Sports Excellence», για την επίτευξη του πρωτοποριακού προγράμματος.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα αναλυτική ενημέρωση.

Η ΟΧΕ ευχαριστεί θερμά το Sports Excellence και το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη σπουδαία πρωτοβουλία".

No comments