Εποχή Ζαραβίνα στην Ανόρθωση! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εποχή Ζαραβίνα στην Ανόρθωση!Η Ανόρθωση ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα. Η κυπριακή ομάδα τα βρήκε σε όλα με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει τις τύχες της , μέχρι το τελος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση της Sabbianco Ανόρθωσης:

"Η Sabbianco Ανόρθωση έφτασε σε συμφωνία με τον έμπειρο τεχνικό Γιώργο Ζαραβίνα μέχρι το τέλος της αγωνιστίκης περιόδου 2019-2020.

Ο νέος τεχνικός
Ένας από τους κορυφαίους του ελληνικού χάντμπολ πρωτόπαιξε στον Αγριο Δία στο Αγρίνιο, 1991- 1995, συνέχισε στον Πανελλήνιο, 1995-2010 ενώ τελευταίος σταθμός της πλούσιας καριέρας του ο Διομήδης Άργους, 2010-2014.

Συλλέκτης τίτλων που στα 23 χρόνια προσφοράς στο άθλημα κατέκτησε 18 τίτλους. Ως προπονητής έχει κατακτήσει 6 τίτλους και ως αθλητής άλλους 12.

Πανηγύρισε το Τσάλεντζ Καπ με τον Διομήδη ως παίκτης, αλλά και 7 πρωταθλήματα με Πανελλήνιο και Διομήδη, όπως και 3 Κύπελλα, με τον Πανελλήνιο. Στέφθηκε, επίσης, πρωταθλητής στην Α2 με τον Πανελλήνιο.

To 2012, στα 36 του χρόνια, ως αρχηγός του Διομήδη Άργους ψηφίστηκε από τους 11 προπονητές της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ ανέδειξαν τον Γιώργο Ζαραβίνα (μέσα από την καλύτερη 7αδα που ψήφισαν οι δημοσιογράφοι) ως τον κορυφαίο αθλητή του φετινού πρωταθλήματος.

Το 2014 ο Γιώργος Ζαραβίνας αποσύρεται από την ενεργό δράση. Υπήρξε 13 χρόνια διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Ως προπονητής πήρε 2 πρωταθλήματα εφήβων με τον Πανελλήνιο, ενώ οδήγησε τον Ολυμπιακό ΠΕΙΡΑΙΩΣ στην κατάκτηση 2 ντάμπλ στην Ελλάδα και έλυσε τη συνεργασία του με το κλάμπ τον Ιανουάριο.

Γραφείο Τύπου
Sabbianco Ανόρθωση"

No comments