Αναπτυξιακές δράσεις στην Πελοπόννησο- Παπαγιαννόπουλος: "Αγκάθι" οι μεγάλες αποστάσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναπτυξιακές δράσεις στην Πελοπόννησο- Παπαγιαννόπουλος: "Αγκάθι" οι μεγάλες αποστάσεις



Συεχίζονται οι αναπτυξιακές δράσεις στην Πελοπόννησο, όπου μικροί αθλητές και αθλήτριες της Τοπικής Ένωσης Χειροσφαίρισης, πήραν μέρος σε προπονήσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα και στο Αίγιο. Οι Παμπαίδες και οι Παγκορασίδες Α΄ και Β΄, είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον προπονητή, Γιάννη Παπαγιαννόπουλο. Παράλληλα, προγραμματίστηκε, στο επόμενο διάστημα,τουρνουά Δημοτικών Σχολείων Αιγίου και Πάτρας σε συζητήσεις που έγιναν με τους υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Πρωτοβάθμιας εκπ/σης Ν. Αχαΐας κ. κ. Γ. Παπαδόπουλο και Α. Μιχαηλίδη.

 O προπονητής της ΕΑΠ/ΟΧΕ,Γιάννης Παπαγιαννόπουλος αναφέρθηκε στο πρόβλημα των μεγάλων χιλιομετρικών αποστάσεων, αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους προπονητές και τους συλλόγους τους, για την συνεργασία και την προθυμία τους. Χαρακτηριστικά είπε:

"Οι μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις είναι το μεγάλο μας αγκάθι σε μια μεγάλη περιφέρεια που εάν χρειάζεται κάποιος να κάνει μια μετακίνηση μπορεί και να φτάσει τα 350 χιλιόμετρα αυθημερόν. Όπως καταλαβαίνετε αυτό στην περιοχή μας είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει από μαθητές-τριες, ειδικά τις καθημερινές ημέρες. Η περιφέρεια είναι πάρα πολύ μεγάλη και δεν έχει τα πλεονεκτήματα των  δύο μεγάλων πόλεων ( Αθήνας και Θεσσαλονίκης ) και των περιοχών της βόρειας Ελλάδος, που οι πόλεις είναι σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους. Ευτυχώς που υπάρχει κατανόηση και συνεργασία με τους προπονητές των ομάδων της Πελοποννήσου καθώς και με τους συλλόγους τους,  αφού οι προγραμματισμένες προπονήσεις που γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα όταν μετακινούμε, πραγματοποιούνται σε ώρες προπονήσεων των συλλόγων και επί της ευκαιρίας μου δίνεται η δυνατότητα να τους ευχαριστήσω και δια μέσου του Τύπου για την άψογη συνεργασία που έχουμε έως σήμερα ". 

No comments