Οι δηλώσεις του Ιωνικός Ν.Φ.- Αερωπός Έδεσσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι δηλώσεις του Ιωνικός Ν.Φ.- Αερωπός Έδεσσας



Μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας- Αερωπός Έδεσσας, παραχώρησαν δηλώσεις οι παίκτες των νικητών Δημήτης Ζαχάρης και Θοδωρής Γκέρτσος και από την πλευρά των ηττημένων, ο προπονητής, Γιάννης Πηλαλίδης καθώς και ο τερματοφύλακας Θανάσης Αθανασίου. Χαρακτηριστικά ανέφεραν στο greekhandball.com:


Θοδωρής Γκέρτσος: « Απόψε (4/3) κάναμε το τέλειο παιχνίδι και το καλύτερο από την αρχή της αγωνιστικής σεζόν. Είναι σημαντικό από αυτό συνέβη σε αυτή τη χρονική στιγμή. Η ομάδα δείχνει να αποκτά ρυθμό και δείχνει επιμονή και υπομονή, παρόλο χάνουμε αγώνες με μικρή διαφορά. Απόψε (4/3) δείξαμε συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν και ο Αερωπός προσπάθησε να μειώσει, κρατήσαμε τον ρυθμό μας. Συνεχίζουμε για τις επόμενες αναμετρήσεις, σε μια περίοδο που είναι πολύ κρίσιμη για εμάς». 

Δημήτρης Ζαχάρης: « Ήταν ένα αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς και το περιμέναμε. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Είχαμε μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών. Κόντρα στον Διομήδη ηττηθήκαμε, ωστόσο απόψε (4/3) γνωρίζαμε ότι ήταν μια αναμέτρηση ειδικών συνθηκών και ανταποκριθήκαμε εκατό τοις εκατό. Την Κυριακή (8/3) μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας κόντρα στον Δούκα και θα πρέπει να ανταποκριθούμε και εκεί για να «μαζέψουμε» όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε¨.

Γιάννης Πηλαλίδης: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ιωνικό. Ήταν η ομάδα που άξιζε να κερδίσει στο αποψινό (4/3) παιχνίδι. Εμείς για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δείξαμε τον κακό μας εαυτό. Σίγουρα οι ελλείψεις που έχουμε στον δεύτερο γύρο είναι δεδομένες και δεν μπορούμε να τις κρύψουμε. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά έχουν κάνει μια σοβαρή προσπάθεια. Θεωρώ ότι μας έχουν προδώσει οι δυνάμεις μας αλλά θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι αναγκαίο  να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Οφείλουμε να διαχειριστούμε αυτή την ήττα αλλά και την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Πυλαία και να ανασυνταχθούμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τους αγώνες των πλέι οφ. Και πάλι συγχαρητήρια στον Ιωνικό, έκανε  ένα πολύ καλό παιχνίδι και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Θανάσης Αθανασίου: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς και δεν μπορέσαμε να μπούμε στον ρυθμό του. Πιστεύω πως αυτό οφείλεται στις απουσίες που είχαμε τόσο λόγω τραυματισμών, όσο και λόγω της φυγής του Βραζιλιάνου (σ.σ. Καουέ). Κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το οποίο θα προπονηθούμε καταλλήλως, για να πάρουμε τη νίκη».

No comments