Αναστολή λειτουργίας των Ακαδημιών σε ΑΕΚ, Δράμα, Δούκα, Αθηναϊκό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αναστολή λειτουργίας των Ακαδημιών σε ΑΕΚ, Δράμα, Δούκα, ΑθηναϊκόΤην αναστολή λειτουργίας των Ακαδημιών τους ανακοίνωσαν οι ΑΕΚ, Δράμα, Δούκας, Αθηναϊκός, με σκοπό την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Το αθλητικό σωματείο ΑΕΚ ενημερώνει ότι από σήμερα 12 Μαρτίου 2020, αναστέλλεται η λειτουργία των Ακαδημιών και τμημάτων υποδομών όλων των ηλικιακών κατηγοριών, καθώς και των τμημάτων ενηλίκων για προληπτικούς λόγους.
Η κατάσταση θα εκτιμάται καθημερινά και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την επαναλειτουργία των τμημάτων, με βάση τις επιταγές της Πολιτείας για τα θέματα υγείας και αθλητισμού και τις αποφάσεις των οικείων Αθλητικών Ομοσπονδιών».

Η ενημέρωση της Δράμας:

«Σταματούν οι προπονήσεις των ηλικιακών μας τμημάτων. Συνιστούμε ψυχραιμία στους αθλητές-τριές μας και να τηρούν τους κανόνες. Εφόσον είναι υγιείς, μπορούν να γυμνάζονται στο σπίτι ή να βγαίνουν στα δασάκια της πόλης μας, μεμονωμένα ή σε μικρά γκρουπ, σε συνεννόηση με τους προπονητές τους και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες και το εγκρίνουν οι οικογένειές τους».

Η ενημέρωση του Δούκα:

«Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων, που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού (COVID-19) και διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, ο ΑΣΕ Δούκα - AC Doukas και το Δαΐς, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και συναίσθησης της κατάστασης, ανακοινώνουν ότι οι Ακαδημίες του Συλλόγου και τα παιδικά προγράμματα κολυμβητηρίου και χορού αναστέλλονται από αύριο Πέμπτη (‪12/03‬) έως και την Κυριακή (‪15/03‬).
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση ‪την προσεχή Δευτέρα (16/03)‬ λαμβάνοντας υπόψιν την επαναξιολόγηση της κατάστασης από τους αρμόδιους φορείς.
Ευχαριστούμε και ζητούμε την κατανόηση των αθλητών και των γονέων, ωστόσο, για όλους μας προέχει η ασφάλεια της υγείας των παιδιών μας».

Η ενημέρωση του Αθηναϊκού:

No comments