Ακαδημία Πάτρας: «Ο χρόνος έχει σταματήσει από τις 29 Φεβρουαρίου» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ακαδημία Πάτρας: «Ο χρόνος έχει σταματήσει από τις 29 Φεβρουαρίου»




Από τις 29 Φεβρουαρίου έχει διακοπεί η δράση της Ακαδημίας Πάτρας, λόγω κορονοϊού, καθώς η ανδρική ομάδα, που μετέχει στην Α2, αλλά και τα τμήματα υποδομής, δεν πραγματοποιούν προπονήσεις, εξαιτίας των περιορισμών, που έχουν επιβληθεί.
Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της Ακαδημίας, το οποίο απεστάλη στο greekhandball.com:
«Όχι μόνον τα τμήματα υποδομών, που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΤΕΧ Πελοποννήσου, αλλά και για την αντρική ομάδα στην Α2 εθνική κατηγορία ο χρόνος έχει σταματήσει από τις 29 Φεβρουαρίου 2020. Στην αρχή αναβλήθηκαν οι αγώνες των τμημάτων υποδομών στο Σεριφάτο Αιγίου και στη συνέχεια ο αγώνας των ανδρών στον Αθηναϊκό,  μιας  και ο νομός Αχαΐας έχει τεθεί  με ΚΥΑ μαζί με την Ηλεία και την Ζάκυνθο σε ειδικό καθεστώς διαχείρισης του κορονοιού. Η φωτογραφία των υποδομών, που τυχαία τραβήχτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2020 από την τελευταία προπόνηση στο κλειστό  γυμναστήριο Κουκούλι του ΠΕΑΚ Πάτρας, ίσως είναι και συμβολική μιας και το κλειστό γυμναστήριο έκλεισε τις επόμενες ημέρες, στην αρχή για απολύμανση και μετά κατόπιν εντολών των υπευθύνων με την σχετική ΚΥΑ.
Η γυμνάστρια και προπονήτρια των υποδομών της ομάδος Βάσω Βουκελάτου, δηλώνει σχετικά:
«Από τότε  μέχρι και σήμερα όλα τα τμήματα του συλλόγου δεν πραγματοποιούν καμία προπόνηση μιας τόσο το Δ.Σ. όσο και οι γονείς των αθλητών-τριών έχουν εναρμονιστεί, και ακολουθούμε όλοι μας πιστά τις εντολές των υπευθύνων του Υπουργείου Υγείας, αφού  η κατάσταση στην πόλη μας λόγω των κρουσμάτων, είναι αρκετά σοβαρή. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, εάν δεν δούμε «φως στο ορίζοντα». Δεν είναι μόνον η ομάδα μας και το άθλημα της χειροσφαίρισης, που έχει έρθει σε αυτή την δεινή θέση, αλλά είναι στο σύνολο των αθλημάτων και συλλόγων, όχι μόνον της Πάτρας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των τριών νομών, που βρίσκονται σε ειδικό καθεστώς. Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση θα είναι ελεγχόμενη, ώστε να υπάρξει βελτίωση και όλη μας να βρούμε ξανά την καθημερινότητά μας».

No comments