Αυγενάκης: «Θα αντιμετωπίσουμε αυτή τη δοκιμασία και θα βγούμε περισσότερο δυνατοί» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αυγενάκης: «Θα αντιμετωπίσουμε αυτή τη δοκιμασία και θα βγούμε περισσότερο δυνατοί»Την αναγκαιότητα να αλλάξουμε τρόπο ζωής, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορωνοιού  επεσήμανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αναλυτικά το μήνυμά του:


«Η επιδημία COVID-19 του ιού SARS-CoV-2 είναι ένα δραματικό γεγονός που ανέτρεψε τις καθημερινές συνήθειες στην πατρίδα μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη, είναι πρωτοφανής και απαιτεί να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο της ζωής μας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με όσο το δυνατό μεγαλύτερη υπευθυνότητα σε αυτά που μας προτείνουν οι ειδικοί. Η χρονική συγκυρία είναι πρωτόγνωρη και οι προκλήσεις πρωτοφανείς, καθώς πρέπει να προσαρμοστούμε και να δώσουμε τις απαραίτητες λύσεις σε ότι μας παρουσιάζεται.
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας και όλοι σας είστε απαραίτητοι. Είμαι σίγουρος ότι εργάζεστε με τον μέγιστο επαγγελματισμό και δίνετε τον εαυτό σας στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνει η Κυβέρνηση, ο καθένας από το δικό του μετερίζι με αυταπάρνηση και υπευθυνότητα. Δίνετε καθημερινά τον αγώνα σας για να συνεχίσουν να ακούγονται και να φτάσουν στα πέρατα του κόσμου τα Ολυμπιακά ιδεώδη, τα ιδεώδη του Έλληνα για τον Αθλητισμό και τον σεβασμό στη ζωή. Γιατί ο αθλητισμός είναι ζωή. Για την προσπάθεια σας αυτή, για το θάρρος και τη συνέπειά σας, μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες, θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς. Και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι με την προσπάθεια όλων μας θα αντιμετωπίσουμε αυτή τη δοκιμασία και θα βγούμε γρήγορα περισσότερο δυνατοί.Οι Έλληνες στα δύσκολα αποδεικνύουμε ότι τα καταφέρνουμε πάντα. Καλή δύναμη και υγεία, σε εσάς και τις οικογένειές σας».


No comments