Οι ξένοι παίκτες και παίκτριες που έφυγαν από την Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι ξένοι παίκτες και παίκτριες που έφυγαν από την Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού


Η αθλητική δράση έχει «παγώσει» στη χώρα μας, εξαιτίας της διασποράς του κορωνοϊού. Εκ των πραγμάτων πολλοί ξένοι αθλητές που αγωνίζονται στις ελληνικές ομάδες αναγκάστηκαν να επιστρέψουν, προσωρινά, στην πατρίδα τους, επηρεασμένοι από τον φόβο του εγκλωβισμού στην Ελλάδα, αλλά και από την ανάγκη να είναι μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τo greekhandball.com σας παρουσιάζει αυτούς και αυτές που αναχώρησαν για τη χώρα τους, μετά τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις, που προκάλεσε η εξάπλωση της πανδημίας.

Η πλειονότητα των ξένων παικτών στο πρωτάθλημα της Handbal Premier, αγωνίζονται στην ΑΕΚ (Χόγκας, Πλάθα, Φλορίδο, Γιάκομπσεν, Άρσιτς, Μπουνέτα, Κοσάνοβιτς, Κριτσιοτόιου) και στον Ολυμπιακό (Σπίκιτς, Λέμος, Καρβάτσκι, Όστοϊτς, Τζέριτς) , ωστόσο προς το παρόν, όλοι τους  παραμένουν στην Ελλάδα. Στη χώρα μας θα συνεχίσουν να διαμένουν επίσης οι Λίμα, Γκολούμποβιτς, Ντάσεβιτς, Ραντουλέσκου του Διομήδη Άργους.

Αντίθετα οι δύο Σέρβοι της Δράμας (Ντράσκιτς και Αντάμοβιτς ), ο ένας της Πυλαίας (Ραντούλοβιτς), ο Μαυροβούνιος Τσέγιοβιτς του ΠΑΟΚ και ο Όντσεφ του Φαίακα Κέρκυρας, από τη Β. Μακεδονία, βρίσκονται ήδη στην πατρίδα τους.

Αναφορικά με τις ξένες παίκτριες του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, η Καμπόιμ (Βραζιλία), η Φερφόλια (Σλοβενία) και η Νίκολιτς (Β. Μακεδονία) του ΠΑΟΚ, όπως και η Μίλασιτς (Μαυροβούνιο) και Νταμπέβσκα (Β. Μακεδονία) της Νέας Ιωνίας έχουν ήδη αποχωρήσει από την Ελλάδα. Τέλος, από την πλευρά της Βέροιας 2017, η Μπάσμα Σφαρ βρίσκεται στην Τυνησία, ενώ αύριο (18/3) αναχωρεί για τη Δανία η Τζούρισιτς.

No comments