Pregame: ΠΑΟΚ - Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: ΠΑΟΚ - Δούκας



Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (08/02, 17:00) τον Δούκα, στη Θεσσαλονίκη και στόχος του είναι να συνεχίσει με νίκη, έπειτα από την επικράτησή του στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Ιωνικό, την προηγούμενη αγωνιστική. Η αθηναϊκή ομάδα, από την άλλη, προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία, με αντίπαλο την Πυλαία.
Ο αθλητής του ΠΑΟΚ, Θάνος Κωστακίδης, σχολίασε στο greekhandball.com: «Θεωρώ πως θα είναι αμφίρροπο παιχνίδι. Γενικά, τόσο εμείς, όσο και ο Δούκας, έχουμε κάνει ήττες εκτός προγράμματος. Ωστόσο, αμφότερες οι ομάδες έχουν ιστορία και μέταλλο νικητή. Θα πρέπει να δείξουμε μαχητικότητα και συγκέντρωση, ώστε να κατακτήσουμε τους δύο βαθμούς».
Ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, Αλέξης Παπαβασίλης, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Παπαβασίλη (τενοντίτιδα), Ελευθεριάδη (διάστρεμμα), καθώς και των μακροχρόνια απόντων, Ιωαννίδη, Πετρίδη, Κεσίδη, Τσεσμετζίδη.
Ο παίκτης του Δούκα, Κώστας Τζάνος, τόνισε στην ιστοσελίδα μας: «Προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα, που δεν αντικατοπτρίζει τις δυνατότητές μας. Παρ΄ όλα αυτά, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Θα μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας και σίγουρα αυτό, που θα κρίνει την έκβαση του παιχνιδιού, θα είναι οι άμυνες».
Πλήρης θα παραταχθεί η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων.




No comments