Pregame: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - Φίλιππος Βέροιας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Pregame: Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή - Φίλιππος Βέροιας



Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί αύριο (08/02, 18:00), στο Ρέντη, τον ουραγό στη βαθμολογία, Φίλιππο Βέροιας. Τους Πειραιώτες θα παρακολουθεί από τις κερκίδες ο νέος προπονητής τους, Νέναντ Κλιάιτς και έτσι η αναμέτρηση αποκτά, για τους Ερυθρολεύκους, ιδιαίτερο χαρακτήρα.
Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Η ομάδα ανοίγει μια καινούργια σελίδα. Όλα τα παιδιά θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κερδίσουν τη συμμετοχή τους όσο περισσότερο μπορούν.  Όλοι θα έχουν το χρόνο τους με γνώμονα να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα και θα καταφέρει να φέρει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο στον Πειραιά στο τέλος της σεζόν».
Στο πλάνο δεν συμπεριλαμβάνεται ο τραυματίας, Μάλλιος, ενώ λίγες ώρες πριν από το ματς θα κριθεί η συμμετοχή των Τζέριτς, Όστοϊτς. Από την άλλη, ο Τζηράς πρόκειται να λάβει χρόνο, ώστε να επανέλθει σταδιακά σε κανονικό ρυθμό, έπειτα από τον τραυματισμό του.
Ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας, Διονύσης Καραγκιοζόπουλος, υπογράμμισε στο greekhandball.com: «Για εμάς, είναι μια καλή δοκιμασία απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα μας, ώστε να βελτιωθούμε για τη συνέχεια, η οποία θα είναι δύσκολη και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι σε κάθε αναμέτρηση».

No comments