Τελικός με ΄΄παγίδες΄΄ και τα φαβορί για το Κύπελλο, σύμφωνα με τις πρωταγωνίστριες και τους πρωταγωνιστές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τελικός με ΄΄παγίδες΄΄ και τα φαβορί για το Κύπελλο, σύμφωνα με τις πρωταγωνίστριες και τους πρωταγωνιστές


Με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τους εκπροσώπους των ομάδων και των διοργανωτών του τελικού, πραγματοποιήθηκε  η συνέντευξη τύπου στο Φιλίππειο Γυμναστήριο Βέροιας, ενόψει του 34ου τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Mateco και τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις  17:00 ( Πηγή : τα σάϊτ της ΟΧΕ και του ΠΑΟΚ )

Διονύσης Ντόβας (Πρόεδρος Ένωσης ΣΧΚΜ):

«Καλωσορίζω τις δύο αποστολές στη φιλόξενη πόλη της Βέροιας. Είναι τιμή μας που φιλοξενούμε μια τέτοια εκδήλωση. Για εμάς το χάντμπολ αποτελεί τρόπο ζωής. Όταν λέμε χάντμπολ εννοούμε Βέροια και όταν λέμε Βέροια εννοούμε χάντμπολ. Ευχόμαστε από καρδιάς να γίνει ένας καλός αγώνας, να συνεχίσουμε να λέμε ότι οι ομάδες και οι αθλήτριες είναι ο καθρέφτης του αθλήματος και το παράδειγμα για τις νέες γενιές. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες. Εύχομαι καλό αγώνα, να κερδίσει ο καλύτερος».

Κώστας Βιολιτζής (μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας):

«Για ακόμα μία φορά είμαστε σε αυτή τη φιλόξενη πόλη, την Βέροια. Είναι η Μητρόπολη του ελληνικού χάντμπολ. Προσωπικά είμαι σε δύσκολη θέση, διότι η καταγωγή μου είναι από την Νέα Ιωνία, αλλά μεγάλωσα στην Τούμπα. Έχουμε δύο ομάδες οι οποίες τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στο γυναικείο χάντμπολ στην Ελλάδα και είναι στυλοβάτες του αθλήματος. Εγώ εύχομαι και στις δύο ομάδες να έχουμε έναν αγώνα παρόμοιο με αυτού του πρωταθλήματος, ο οποίος κρίθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο. Προσωπικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε δύο ανθρώπους, τη Σοφία Ναϊσίδου και τον Δημήτρη Χασεκίδη για την προσπάθεια που κάνουν. Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον Δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη για τη διαχρονική στήριξή του στο άθλημα».

Δημήτρης Πελεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ Mateco):

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τον Δήμο Βέροια για την φιλοξενία. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Σύλλογο και τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, γιατί χάρη σε εκείνον βρισκόμαστε εδώ. Το υψηλότερο σημείο είναι να διεκδικεί τους δύο εγχώριους τίτλους αλλά και η πανευρωπαϊκή πορεία. Στο τελικό βρίσκονται οι δύο καλύτερες  ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι ένα ματς το οποίο θα κριθεί στις άμυνες και στα τέρματα των δύο ομάδων. Καλή επιτυχία και για τις δύο ομάδες, να έχουμε έναν αγώνα χωρίς τραυματισμούς».

Αγνή Ζυγούρα ( διεθνής αθλήτρια ΠΑΟΚ Mateco):

«Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχαριστήσω την Βέροια για την φιλοξενία, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, όπως και την Διοίκηση του ΠΑΟΚ που μας δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ακόμα έναν μεγάλο τελικό. Στόχος μας φυσικά είναι το νταμπλ, για να δείξουμε ότι δεν βρεθήκαμε πέρσι τυχαία στην κορυφή. Ενας τελικός πάντα κρύβει παγίδες. Δεν θέλω να μιλήσω για φαβορί. Εύχομαι να γίνει ένα μεγάλο ματς και να το απολαύσουν όλοι».
Μενέλαος Δανήλος (Προπονητής  Νέας Ιωνίας): 

«Ευχαριστούμε το Δήμο Βέροιας για τη φιλοξενία του τελικού. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε στον τελικό. Μετά την περσινή απουσία μας, βρισκόμαστε σε μία φάση που αυτή η συμμετοχή μας βοηθά να εξελιχθούμε. Ένας μεγάλος κύκλος με κατακτήσεις τίτλων έκλεισε το καλοκαίρι για τον σύλλογο. Φέτος κάνουμε μια ανανέωση. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια. Φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν μας απαγορεύει να δώσουμε κάθε ικμάδα της δύναμής μας και με όλο μας το πάθος και το θάρρος να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».


Μάγδα Κεπεσίδου (διεθνής αθλήτρια Νέας Ιωνίας): 

«Είναι σημαντικό που σε μία περίοδο ανανέωσης η Νέα Ιωνία καταφέρνει και πάλι να πρωταγωνιστεί. Από την αρχή της χρονιάς, δεν σκεφτόμαστε ποιος είναι φαβορί. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο τη δική μας απόδοση και πώς θα φτάσουμε σε νέους τίτλους. Περιμένουμε έναν τελικό με δυναμική, ανάλογη εκείνης της του πρόσφατου μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος».

No comments